Szukam gildii Albion Online

Witam, szukam aktywnej gildii w Albion Online otwartej na nowych graczy. Grałem troszkę po oficjalnej premierze ale szybko się znudziłem, teraz spróbowałem ponownie i bawię się dobrze. Szukam jednak możliwości wspólnych wypadów na dungi/lochy itp. Nie mam w tym doświadczenia czy rozeznania w tym temacie, dlatego liczę na pomoc :slight_smile: Jeśli chodzi o mnie, Sebastian 27lat, gram DPSem, oczywiście discord/ts. Jestem nastawiony bardziej na grę PVE ale nie wykluczam wojen gildii, ponieważ jeszcze nie miałem z tym do czynienia :slight_smile: Pozdrawiam

Zapraszamy do Domu Grozy.

Aktualnie skupiamy się na PvP małej skali - Hellgate, dungeon dive czyli wjeżdżanie innym ekipom graczy na plecy w lochach, PK, walki w terenie, walki frakcyjne.

Nikogo nie dyskryminujemy, nikogo nie odrzucamy - jeśli czegoś nie wiesz, możesz śmiało pytać, bo wielu ludzi ci pomoże. Jeśli chcesz rozwijać swoją postać, codziennie kilka grup robi dungeony, żeby podbijać swoje umiejętności. Jeśli chcesz handlować lub zająć się craftingiem, też znajdzie się dla ciebie miejsce - mamy kilka osób organizujących wypady handlowe do innych miast lub grupowe zbieractwo na zonach czerwonych i czarnych.

Generalnie, w gildii zawsze jest coś do roboty i nie musisz się bać, że zostaniesz z jakiejś aktywności odrzucony, bo gildia, która dba o swoich członków, to silna gildia, więc w naszym interesie jest zadbać o to, by nauczyć cię grać, byś był cennym członkiem zespołu.

Jeśli chcesz do nas dołączyć, najpierw rzuć okiem na to: https://forms.gle/rbdW7uXvUSK3McQR9
To krótka ankieta, w której możesz pokazać, w jakim kierunku mniej więcej chcesz grać, jest tam też nasz adres Discord. Nie zapomnij też zaaplikować do gildii w samej grze. :slight_smile: