Witam. Dopiero instaluje Elder Scrolls Online. Szukam graczy lub gildii którzy wprowadzą mnie w tą grę. Spędzam stosunkowo dużo czasu przed komputerem tak więc jestem aktywnym graczem. Najlepiej wysłać ts'a na priv albo pod tematem. Jestem otwarty na każdą propozycję ponieważ nie wybrałem jeszcze frakcji.
Szukam Gildii albo grupki ludzi do gry
Polecam gildie Circle of Nine w Aldmerskim Dominium
Ja zapraszam do Lost Heaven w Ebonheart Pact
Jeśli spędzasz dużo czasu przed komputerem i interesuję cię progres w grze, to odradzam wszelkie polskie gildie w TESO, gdyż będziesz kręcił się w kółko oraz zadowalał robiąc 20K DPS'a, gdy dla "poważniejszego" gracza to powód do wstydu. :]
Polska społeczność w tej grze jest bardziej casualowa, i bardziej przypominają graczy Skyrima niż graczy MMO.
@up Przepraszam, ale nie zgadzam się z tym stwierdzeniem, w polskiej społeczności można spotkać oba typy graczy. A grałem jeszcze za abonamentu, wiec troche doświadczenia mam.
To jak grałeś za czasów abonamentu to powiem Ci że dużo się zmieniło i kolega wyżej napisał prawdę. Polska społeczność jest bo jest ale żeby coś tam osiągnąć hmmm to już inna kwestia. Większość z nich to "niedzieli gracze" a osiągnąć z nimi to można low dungeony i nic po za tym.
Dalej gram bez przerwy i powiem ci, że w dużych gildiach możliwe, ale w małych zawsze jest spoko.
.
Też chętnie z kimś pogram. Jestem w jakiejś polskiej gildii ale tam wszyscy mają wysokie poziomy i lipa, sam mam 18 dopiero. Bede dziś po meczu dostępny w grze. Jestem w frakcji daggerfall
User ID: Laxus022
Jak ktos chetny do wspolnej gry to @Izaya21 aktualnie lvl 18, frakcja daggerfall
Witam, czy jest teraz aktywna jakas polska gildia i przyjmie 35 lvl? Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam
Ja zapraszam do Lost Heaven w Ebonheart Pact
Jeśli jestem w Aldmerii to rozumiem, że gildia nie dla mnie?
Również dla Ciebie, ponieważ teraz content PvE można robić multi aliansowo tak więc serdecznie zapraszam
Wiec, proszę o Wysłanie zaproszenia, nick: Postrzelony
również bym dołaczył do jakiejś polskiej społeczności w TESO, mój nick to @Wilendar
Witam. Dopiero instaluje Elder Scrolls Online. Szukam graczy lub gildii którzy wprowadzą mnie w tą grę. Spędzam stosunkowo dużo czasu przed komputerem tak więc jestem aktywnym graczem. Najlepiej wysłać ts'a na priv albo pod tematem. Jestem otwarty na każdą propozycję ponieważ nie wybrałem jeszcze frakcji.