Witam, tak jak w temacie. Otóż moja przygoda z BoI zaczęła się niedawno. Postanowiłem grać Hereticem, jakoże zawsze grałem klasami walczącymi wręcz szukam jakiejś odskoczni. Jak narazie mam 24 lvl, ale myślę, że z kimś kto wprowadzi mnie w jakimś stopniu do gry lvl szybko wzrośnie. Szukam też jakiejś dobrej polskiej gildii, która pozwoli mi do niej dołączyć, jestem aktywnym i kulturalnym graczem więc nie powinno być ze mną problemów. Gram na Aquariusie. Mój nick to Paagan. Oprócz kontaktu w grze możecie do mnie napisać na gg: 3775251 lub skype: Paagaan.
Szukam gildii, ekipy do grania oraz kogoś kto
Dobre gildie niestety rekrutuja od 70-80 lv. Proponuje Ci krzyknac, ze szukasz mistrza na r2. Niestety nie licz na wielki exp z nim, bo raptem jest jeden event w srody i soboty. Daje sporo expa, a wszelkie inne eventy highlv robia w swoim zakresie. Szybka droga na lv/? Dzienne instatncje, wszelkie eventy ze swoimi levelami Na poczatku nie jest tego wiele, ale w BoI dosc szybko wbija sie lv. Tyle, ze tam to nie znaczy nic.
Heler ma latwo dosyc, bo juz na poczatku chca go do pt. 3 skille, 2 bufy do opanowania i taka wielka rola supportera
Buildu tam nie trzeba, bo dajesz wszystko w spirit. Skile sie maxuje, co teraz po patchu jest blachostka, bo nie trzeba kupy kasy. Tak naprawe prawdziwe pazury gra pokaze Ci dopiero po 100
To jak gra ktoś ?
Mój nick na Aquarusie nick Aifam mam maga jak coś trzeba pomóc to pisać narazie mam 43lvl
pisz na moje gg , zobaczysz je pod avatarem, mam na gemmini 2 konta z 2 postaciami lvl 61 magus i 66 berz ten drugi to kox, ma itemki za ponad 200 zł bo tyle wydalem na zen.
Kpine robisz, czy to zart? jestes mega koksem, jesli nie zartujesz,.
pisz na moje gg , zobaczysz je pod avatarem, mam na gemmini 2 konta z 2 postaciami lvl 61 magus i 66 berz ten drugi to kox, ma itemki za ponad 200 zł bo tyle wydalem na zen.
Ty ? ^^
Teoretycznie ja ;p już... xD No co Poza tym troche go wykoxiłem ;d
Witam, tak jak w temacie. Otóż moja przygoda z BoI zaczęła się niedawno. Postanowiłem grać Hereticem, jakoże zawsze grałem klasami walczącymi wręcz szukam jakiejś odskoczni. Jak narazie mam 24 lvl, ale myślę, że z kimś kto wprowadzi mnie w jakimś stopniu do gry lvl szybko wzrośnie. Szukam też jakiejś dobrej polskiej gildii, która pozwoli mi do niej dołączyć, jestem aktywnym i kulturalnym graczem więc nie powinno być ze mną problemów. Gram na Aquariusie. Mój nick to Paagan. Oprócz kontaktu w grze możecie do mnie napisać na gg: 3775251 lub skype: Paagaan.