Szukam gildii - [Killian] lvl 60 archer

Jak w temacie :).

Moj ilvl to 165, obecnie mam wiekszosc z strikeforce setu (luk +11, buty i rekawice +9 - nie MW), natomiast klata niedługo (brakuje 6x victor orthoglase - kwestia paru dni). Od TERY mialem drobna przerwe, obecnie powracam i szukam gildii nastawionej bardziej pod PVP, szczegolnie jesli chodzi o GvG ;).

W grze mam identyczny nick jak na forum - jestem obecnie w swojej gildii, ktora sluzy za schowek na rzeczy, jakby co to piszcie pw lub maile w grze. Wiadomosc na forum tez nie zginie.

Siemka

Łap przyzwoity opis chyba najlepszej polskiej gildii na tym serwerze ;)http://tera-online.info/polska-gildia-pvp/ Wszystko opisane co i jak mam nadzieję, że przypadnie Ci do gustu.

Dark Legion? Same noobki na GvG dostają aż miło. Ledwo co to ubrane w strikeforce'a. Nie polecam.

Mimo powyższej opinii, która moim zdaniem nie jest prawdą, zapraszamy Cię do Dark Legion. Ktoś najwyraźniej bardzo nas nie lubi i próbuje w ten sposób oczernić naszą gildię. Nie każdy jest ubrany w full set Nightforga +12, nie wymagamy określonego ilvl, staramy się pomagać świeżym sześćdziesiątkom. Jesteśmy najdłużej działającą Polską gildią na tym serwerze i mimo, że mamy swoje wzloty i upadki, nadal istniejemy. Będę próbować skontaktować się z Tobą w grze. Pozdrawiam.

Dark Legion? Same noobki na GvG dostają aż miło. Ledwo co to ubrane w strikeforce'a. Nie polecam.

powiedział to członek Gildi Hooligans hahaha

Mimo powyższej opinii, która moim zdaniem nie jest prawdą, zapraszamy Cię do Dark Legion. Ktoś najwyraźniej bardzo nas nie lubi i próbuje w ten sposób oczernić naszą gildię. Nie każdy jest ubrany w full set Nightforga +12, nie wymagamy określonego ilvl, staramy się pomagać świeżym sześćdziesiątkom. Jesteśmy najdłużej działającą Polską gildią na tym serwerze i mimo, że mamy swoje wzloty i upadki, nadal istniejemy. Będę próbować skontaktować się z Tobą w grze. Pozdrawiam.

dziwne każdy lvl ja jak pisałem (nie pamietam do kogo ) to powiedziane miałem że jak wbije 60lvl to dopiero żeby się odezwał :) fakt faktem sie nie dziwie bo spora częśc ludzi albo zmienia postać lub tworzy nową lub nie wracają do gry :)

co do samej gildi Dark Legion słyszałem dobre opinie i raczej jak gram to taka cicha gildia XD (tzn. co to nie oni itp.)

ja na pewno jak dobije 60 to się do Dark Legionu odezwe :)

Bynekk on nie wspominał o lvl tylko o ilvl spora różnica, coś z tą opinia jednak macie nie tak nawet na anglo języcznych forach was odradzają, ja tam nic nie wiem na killianie gram od niedawna jeszcze nie spotkałem żadnej wyróżniającej się polskiej gildi

Bynekk on nie wspominał o lvl tylko o ilvl spora różnica, coś z tą opinia jednak macie nie tak nawet na anglo języcznych forach was odradzają, ja tam nic nie wiem na killianie gram od niedawna jeszcze nie spotkałem żadnej wyróżniającej się polskiej gildi

z tego co się czyta i z info. ogólnego to póki co naj gorszą opinie ma Gildia Hooligans choć się nie dziwie bo robią rzeczy jak prawdziwe trole

co DL a co mają zagraniczni ludzie do polskiej gildi ??

Tak odemnie nie kierować sie opiniami na czacie w grze ;) bo to trole piszą tylko z drógiej strony przyłączyć się do każdej gildi można i własną opinie sobie wyrobic ja byłem w jednej no ale cóż rozleciała się -_-

Dołączyłem do DL, temat do zamknięcia.

@Bynekk - Dark Legion ma swoją akademię dla ludzi przed 60 lvl, więc możesz się odzywać szybciej ;)

Ciekawa jestem opinii na anglojęzycznych forach, chyba muszę zacząć częściej tam zaglądać :)

Tak dla poinformowania... stworzyliśmy niedawno akademię, w której rekrutujemy od 20 levelu, oferujemy swoją pomoc w czasie wbijania 60 levelu. Także zapraszam jeżeli ktoś jest na etapie levelowania postaci.

Zgraliśmy się w czasie, dzięki Elitar :P

Za jakiś miech pewnie dołączę mój slayer na 50lvl już czeka na premierę dark elin :)

co do premiery reapera to chyba sobie jeszcze poczekasz i to więcej niż miesiąc.

Nie wiem czy DL to same nobki ale żadna inna polska gildia nie ma odwagi ustawić się z nimi na gvg. Powód? : «jeszcze się rozwijamy» a po 3 miesiącach gildia i tak się rozlatuje. Nie mam tu do nikogo pretensji, ale stwierdzam fakt.

Jeśli chodzi o zagraniczne fora, to zgadza się, trochę bluzgów na DL ostatnio poleciało. Nie oszukujmy się jednak, że o jakikolwiek gildii tam dobrze piszą. fakt iż o kimś jest mowa świadczy tylko o jego dużej aktywności w grze, a hejterzy sami się znajdą.

Jak w temacie :).

Moj ilvl to 165, obecnie mam wiekszosc z strikeforce setu (luk +11, buty i rekawice +9 - nie MW), natomiast klata niedługo (brakuje 6x victor orthoglase - kwestia paru dni). Od TERY mialem drobna przerwe, obecnie powracam i szukam gildii nastawionej bardziej pod PVP, szczegolnie jesli chodzi o GvG ;).

W grze mam identyczny nick jak na forum - jestem obecnie w swojej gildii, ktora sluzy za schowek na rzeczy, jakby co to piszcie pw lub maile w grze. Wiadomosc na forum tez nie zginie.