Jak w temacie szukam polskiej gildii lub ludzi do grania po stronie guardians , obojetnie jaki shard moge przetransferowac postac. Jestem Cleric'iem 47 lvl .
SZUKAM GILDII LUB LUDZI DO GRANIA - 47 lvl
Na Bloodiron jest gildia . Obecnie wylacznie levelujaca. W przyszlosci jak ludzie dopisza - rajdujaca Polecam.
nie mam tego serwera w transferach ...
nie mam tego serwera w transferach ...
albo coś żle popatrzyłeś - albo jakimś cudem założyłeś konto na shardach amerykańskich (NA) - z których nie ma możliwości transferu na shardy EU
Też go nie mam... zależy mi na pvp eu, ale chyba jest już pełny i go nie wyświetla
Prawdopodobnie Trion zablokował transfer postaci na serwery z bardzo wysoką populacją.
^ racja, już wiem o co chodzi.
Powstał nowy server pvp - Volan, przez co Bloodiron (najbardzeiej oblegany obecnie shard) dostał locka na transfery
I tak lepsze to niż rozbicie serwera na dwa serwy potomne
Za to nadal można na nim tworzyć nowe postacie (sprawdzałem) - tyle ze to też pewnie zablokują jeśli sytuacja się będzie zaostrzać (taka ikona kłódki się pojawia przy nazwie serwera )
Jak w temacie szukam polskiej gildii lub ludzi do grania po stronie guardians , obojetnie jaki shard moge przetransferowac postac. Jestem Cleric'iem 47 lvl .