SZUKAM GILDII LUB LUDZI DO GRANIA - 47 lvl

Jak w temacie szukam polskiej gildii lub ludzi do grania po stronie guardians , obojetnie jaki shard moge przetransferowac postac. Jestem Cleric'iem 47 lvl .

Na Bloodiron jest gildia . Obecnie wylacznie levelujaca. W przyszlosci jak ludzie dopisza - rajdujaca ;) Polecam.

nie mam tego serwera w transferach ...

nie mam tego serwera w transferach ...

albo coś żle popatrzyłeś - albo jakimś cudem założyłeś konto na shardach amerykańskich (NA) - z których nie ma możliwości transferu na shardy EU

http://www.riftgame.com/en/shardstatus/

Też go nie mam... zależy mi na pvp eu, ale chyba jest już pełny i go nie wyświetla

Prawdopodobnie Trion zablokował transfer postaci na serwery z bardzo wysoką populacją.

^ racja, już wiem o co chodzi.

Powstał nowy server pvp - Volan, przez co Bloodiron (najbardzeiej oblegany obecnie shard) dostał locka na transfery

I tak lepsze to niż rozbicie serwera na dwa serwy potomne :D

Za to nadal można na nim tworzyć nowe postacie (sprawdzałem) - tyle ze to też pewnie zablokują jeśli sytuacja się będzie zaostrzać (taka ikona kłódki się pojawia przy nazwie serwera )

Jak w temacie szukam polskiej gildii lub ludzi do grania po stronie guardians , obojetnie jaki shard moge przetransferowac postac. Jestem Cleric'iem 47 lvl .