Witam : ) Gram w Wowa od jakiegoś czasu, prawie rok z przerwami, aczkolwiek wciąż jestem początkującą gracz..ką? xD Dlatego szukam gildii która stawia na luźne granie i dobrą zabawę przede wszystkim. O gildie która chętnie służy pomocą.
Jeżeli jesteście gildią, która wymaga co miesięcznej subskrypcji, to niestety nie mogę do was dołączyć, gdyz czas nie zawsze pozwala mi na granie.
Nie szukam tez gildii, która kolekcjonuje graczy, którzy w większości są nieaktywni.
Chodzi o przyjemną atmosferę i gildie gdzie ludzie są chętni do wspólnego grania
Szukam Gildii na Burning Legion (Horda)
Polecam IX Kohortę. Gildia stawia sobie własne cele(nie bierze udziału w wyścigu szczurów), a przede wszystkim stawia na dobrą zabawę w dojrzałym towarzystwie. Wśród członków znajdziesz zarówno starych wyjadaczy jak i nowicjuszy którzy niedawno zaczęli swoja przygodę z WoWem.
Sam jestem w niej od niedawna(może już ze 3 miesiące ale przez brak czasu rzadko zaglądam na discorda i raidy ;p). To w gildii panuje fajna atmosfera, gracze są pomocni, pomogą nawet jeśli nie przyniesie im to żadnych korzyści. Raidy są prowadzone dwa razy w tygodniu od niedawna chyba nawet trzy. Nie ma problemu jeśli nie można się na nie stawić a dłuższą nieobecność zgłasza się w specjalnym temacie na forum i też nie ma problemu. Co miesiąc event socialny, gdzie są awanse gildyjne oraz pogadanka o tym co dalej.
Kontakt w grze: Gerdhart - wodzu
jak się nie uda to napisz do mnie zaloguje się do gry i poszukam innych officerów bo teraz nie pamiętam nicków ;p
Należę do IX kohorty od niecałego roku, i widziałam ze tam pykają w wowa od jakiegoś czasu, aczkolwiek postanowiłam do wowa poszukać innej gildii, gdyz doszly mnie słuchy, ze w Kohorcie wyrzuacja za brak aktywnosci, a tak jak pisałam, ja nie mogę grać dzien w dzien przez caly rok, czasami zdarza się ze nie gram przez trzy miesiące, wiem ze to duza przerwa ale jak pisalam czas nie zawsze pozwala. Szukam na prawdę luźnego podejścia : )
Ciekawe więc dlaczego mnie nie wyrzucili jak już chyba od dwóch miesięcy nie byłem na raidzie a do gry loguje się raz na jakiś czas na godzinkę hmm... Miałem tam też dłuższa przerwę ale zgłosiłem ja na forum i nie było problemu ale 3 miesiące to jednak sporo
W takim razie powodzenia jak mnie wyrzucą to się do ciebie zgłoszę(o ile coś znajdziesz) ;p
Spokojnie : ) Ja tylko piszę co słyszałam, od innych członków grających w wowa właśnie w gildii IX Kohorta. Aczkolwiek nie twierdze ze jest to zła gildia, absolutnie nie. Są tam bardzo mili i sympatyczni gracze czy to w Albionie, czy Wowie, na pewno są pomocni. Piszesz ze ciebie nie wyrzucili, ale znam takich co wyrzucono. Oczywiscie byc moze był ku temu jeszcze inny powód, a moze jedynym powodem była długa nieobecność. A może nie obecnosć na rajdach traktowana jest nieco inaczej niż brak wykupionej subskrypcji, zwłaszcza przez tak długi czas. Nie wiem czy chce ryzykować ;p
E tam ja się niczym nie przejmuje ;p Wiem jednak jak bardzo ciężko znaleźć taką gildie na luzie, która mimo wszystko działa sprawnie. Zawsze możesz zapytać się czy taka forma gry z dłuższymi przerwami byłaby problemem ;p A jak tam dokładnie było to nie wiem, mało aktywny jestem... kojarzę, że ze dwie osoby wyleciały za złamanie regulaminu tyle że szczegóły nie są mi znane.
Witam : ) Gram w Wowa od jakiegoś czasu, prawie rok z przerwami, aczkolwiek wciąż jestem początkującą gracz..ką? xD Dlatego szukam gildii która stawia na luźne granie i dobrą zabawę przede wszystkim. O gildie która chętnie służy pomocą.
Jeżeli jesteście gildią, która wymaga co miesięcznej subskrypcji, to niestety nie mogę do was dołączyć, gdyz czas nie zawsze pozwala mi na granie.
Nie szukam tez gildii, która kolekcjonuje graczy, którzy w większości są nieaktywni.
Chodzi o przyjemną atmosferę i gildie gdzie ludzie są chętni do wspólnego grania
Siemka, podbijam temat gdyż też szukam aktualnie gildii tylko... no właśnie mam pewne wymagania Chciałbym, żeby była to casualowa i w miarę mała gildia. Nigdy nie lubiłem masówek gdzie siedzi 400 bezimiennych osób.
Zapraszam do kontaktu w wowie - nick Necronum, Felandil