Szukam gildii na Outlandzie

Witam,

W wowa grałem 3 miesiące i zrobiłem sobie miesiąc przerwy, ale dzisiaj zamierzam znowu wrócić. Mój main to outlaw rogue, na którym mam dopiero 103lvl. Bardziej interesuje mnie gildia PVE. Szukam jakiejś polskiej ogarniętej gildii, ale na Outlandzie ciężko o jakąkolwiek polską i licze na to że może tu coś znajdę :)

nie ma pve Na outlandzie

Quaku, jezeli nie grasz na tym serwerze to sie moze nie wypowiadaj? :)

Oczywiscie, ze jest PvE na Outlandzie, mnostwo gildii pve spamuje po trade szukajac nowych czlonkow.

Quaku, jezeli nie grasz na tym serwerze to sie moze nie wypowiadaj? 

Oczywiscie, ze jest PvE na Outlandzie, mnostwo gildii pve spamuje po trade szukajac nowych czlonkow.

No i co z tego, ze spamuje jak ich PvE sie na Heroicach skonczy? Na poprzednim dodatku byly chyba 3 gildie lacznie, ktore mozna by w ogole nazwac PvE, osiagnely 10M po nerfach (bardzo mediocore gildie), Outland to serwer gdzie ma sie alta do robienia PvP (lub maina), a nie gra PvE.

Plz, skoncz.

Plz, przestan sie osmieszac. Sa gildie, ktore dawno porobily HC i staraj sie robic mythic. Idz byc cwaniakiem gdzies indziej.

Plz, przestan sie osmieszac. Sa gildie, ktore dawno porobily HC i staraj sie robic mythic. Idz byc cwaniakiem gdzies indziej.

Polaczkowo straszne na tym forum

top gildia 650, gl (top gildia ma poziom barbarzyncow :P haha)

@Quakubredzi i to bardzo, ma chyba gorączkę bo majaczy

Na Outlandzie znajdziesz też gildie PVE które starają się robić mythiki. wiadomo, z większymi lub mniejszymi sukcesami ale PVE jak najbardziej na Outlandzie też pograsz

Przeprasza za offtop, ale nie polecam wchodzić w dyskusje z Quakiem. Zwyzywa od gimbów, polaczków i pójdzie sobie dalej. Najlepiej go ignorować, taki to już typ jest :)

Przeprasza za offtop, ale nie polecam wchodzić w dyskusje z Quakiem. Zwyzywa od gimbów, polaczków i pójdzie sobie dalej. Najlepiej go ignorować, taki to już typ jest  

qqer z aiona, jak tam Twoja top gildia :)? Ma sie dobrze zapewne z takim emo-liderem, ktory zawsze musi miec slota.

Witam,

W wowa grałem 3 miesiące i zrobiłem sobie miesiąc przerwy, ale dzisiaj zamierzam znowu wrócić. Mój main to outlaw rogue, na którym mam dopiero 103lvl. Bardziej interesuje mnie gildia PVE. Szukam jakiejś polskiej ogarniętej gildii, ale na Outlandzie ciężko o jakąkolwiek polską i licze na to że może tu coś znajdę :)