Szukam gildii PvE - Gandara

Hej!

Szukam jakiejś polskiej gildii, nastawionej głównie na PvE - pvp, wvw raczej mnie nie interesuje.

Bliżej mi do początkującego gracza (nie w mmo, tylko w GW 2), dopiero zrobiłem nową postać, także prosiłbym mieć to na uwadze, że nie wskoczę od razu do raidowania czy coś w tym stylu.

Dodatek oczywiście mam kupiony.

Jakby co można pisać też w grze - Judas.7043

Polecam "Renascentia" bardzo miła i przyjazna gildia w której spędziłem ponad rok czasu, z niektórymi z tamtych osób grałem od premiery GW2 :) Mnie się GW2 znudziło i się na nim zawiodłem, natomiast warto podpytać czy rekrutują :) Gra dużo weteranów więc pomoc też powinna się znaleźć :)

Jeśli chodzi o PvE to serwer nie ma znaczenia, możesz grać z każdym z jakiego by to serwera nie był (no chyba, że chcesz zagrać z kimś z NA będąc w Europie, wtedy to nie będzie działać), więc nie jesteś ograniczony do gildii jedynie z jednego serwera.

Hej!

Szukam jakiejś polskiej gildii, nastawionej głównie na PvE - pvp, wvw raczej mnie nie interesuje.

Bliżej mi do początkującego gracza (nie w mmo, tylko w GW 2), dopiero zrobiłem nową postać, także prosiłbym mieć to na uwadze, że nie wskoczę od razu do raidowania czy coś w tym stylu.

Dodatek oczywiście mam kupiony.

Jakby co można pisać też w grze - Judas.7043