Szukam gildii?udzielam informacji

Hmm mam pytanko poszedłem na Dark Elfa i zastanawiam się czy ten build będzie dobry czy polecacie jakiś inny.

@edit

P.S. idę na wizarda

@edit2

jeżeli ktoś zechce mi pomóc (^.^) to niech piszę na G-G 2561108

Alwe to w sumie nie build niema pokazanego jak rozdzielac skille:)

Tu masz torche buildów wybierz cos dobrego dla siebie http://rohanonline.pl/forum/index.php?PHPS...e730lhkva0&

ps. Widziałeś mounty od DE? Dla mnie wypas:)

Broda patrzyłem tam każdy temat (no chyba prawie) i z tego co widziałem tam każdy build jest źle opisany każdy ma dość silną krytkę przez innych użytkowników

Oki znalazlem guild nazywa sie Valhalla , bardzo przyjemni ludzie jakbyscie mieli okazje dołączcie sie , rekrutują 30+

Broda ,masz jakis ciekawy i sprawdzony build dla humana? Lepszy jest Defender czy Guardian?

To jest kwestia co lubisz ja ide buildem na guarda jakbys chcial dokladnioe pisz na prv:)

Elo wszystkim, jest ktoś w jakiejś polskiej gildi w Rohanie ? ? Po 1.Dopiero zaczołem grać i mała pomoc by się przydała i po 2.Samemu jak wiecie grać jest ch*****! :-P

4pollo podaj może na jakim serwerze grasz, to bardzo ułatwi ci znalezienie gildi :lol:

A pozatym w Rohana gra mnóstwo polaków wiec z gildią nie będziesz miał raczej problemów.

Witam panowie gracie moze jeszcze na Silvii,bo ja zaczelem na akhmie z nudow ale nie mam z kim grac a na silvi mam pare postaci ponad 30 lv hehs.Chce zaczac archerem i sie pytam czy jeszcze w to gracie czy juz wam sie znudzilo????

Ja powiem tak mnie się już znudziło ale Broda i Kolczu grają chyba jeszcze (tak mi się zdaję bynajmniej )

Ja łupie bo mi sie podoba częstotliwośćzmiany gear-u no i mam bardzo klimatyczną guild co trzyma mocno przy grze :D

Ej, dobra tak samo zagram, w planie jakaś gildia?

Zaraz zrobię postać, kogo polecicie, jeżeli chce DMG^.-?

@Offtop

Czekam na Runes of Magic..

do dmg polecam Ci Dark Elfa ale dmg kosztem defa ;/ grałem nim dobiłem 26 lvl i nici :P ostatnio pykałem trochę dekanem i nawet fajnie :)

@edit

może i ja wrócę ?? co wy na to ? xD

ja polecam dekana dobry atak ale też niezły def gildie mogę załatwić polską na serwie Syrephis

Ps Grajcie na Syrephis najwięcej polaków jest

gra ktoś jeszcze robię postać na silva: p zagram sobie Half-Elfem, lubię tak jakoś Łuczników: p Dalej kto pogra?: D

[ Dodano: 2008-11-22, 23:42 ]

@Up

Separation czy Regular? bo nie wiem kim grać i myślę nad dekanem

Odkryłem nowe wykopalisko skamielin !

a tak naprawdę to chciałem tylko napisać, że rmk przewidział całą sytuację :P z początku grało ile ? może max 6 osób z forum, coś takiego nie ?? no i teraz wszystko się rozpadło :P

kto jeszcze gra tu w Rohana? broda grasz jeszcze?

potrzebowalbym troche pomocy ^^

Z racji tego że niemam w co grac a nic nowego dol testowania nie mam pogrywam sobie znowu w Rohan-a choć zmienilem server. Jakby ktoś poptrzebował buildów albo pomocy informacyjnej to pisać tu albo na privie. Teraz dane mojej postaci

server: Silva

nick: JanIIISobieski

klasa: knight

build : free hand/ aoe guardian build

Wiecie samemu jakos nudno , więc szukam guild

//Znowu bdzie rekrutacja całego forum a potem nikt grać nie bdzie xD - RmK