Szukam gildii?udzielam informacji

Z racji tego że niemam w co grac a nic nowego dol testowania nie mam pogrywam sobie znowu w Rohan-a choć zmienilem server. Jakby ktoś poptrzebował buildów albo pomocy informacyjnej to pisać tu albo na privie. Teraz dane mojej postaci

server: Silva

nick: JanIIISobieski

klasa: knight

build : free hand/ aoe guardian build

Wiecie samemu jakos nudno , więc szukam guild

//Znowu bdzie rekrutacja całego forum a potem nikt grać nie bdzie xD - RmK

Hehe RmK ma troche racji, ale tym razem bezemnie bo po 1st nie mam czasu jak już wcześniej mówiłem a po 2nd Rohan chyba mi nie wejdzie na tego mojego rupiecia ^^

Ja was nie ciągne tylko pisze ze sam szukam :D , giera p0rzecietna ale nie mam w co grać :D

//Każdy tak mówi xD Ja mam za dużo nauki -.-" A w ogóle jest wierny SO i WoWowi z tym, że w niego nie gram z braku czasu - RmK

Ja mogę zrobić z tobą broda na w spółę gildie pasuje ci taka opcja?

W Rohanie? za drogo lepiej sie podpiąć do kogoś :)

no niby lepiej jak znajdę jakąś polską gildie to ci powiem ok :?:

A może gildie w wow zrobić? Ja mam jedną ale to niestety priv.

A może gildie w wow zrobić? Ja mam jedną ale to niestety priv.

Broda i WoW = wieczne wbity :) na te gre :D

Spawn ma rację :D ja także gdy graliśmy w Shaiya proponowałem Brodzielowi gildie w WoW.. Ale Broda to enemy WoW-a :D

No no pamiętam to my tu już wszyscy o klanie w Shaiya wszytko ładnie, wśród ludzi radość i podekscytowanie, aaaaaaaaaaa tu nagle Dico "a może lepiej zrobimy gildie w WoW" nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać jak to zobaczyłem :-P

Ja mam rupiecia, ale trochę grałem w rohana, tyle że mam bardzo lamowatych kolegów, którzy TIBIA' zombies... Może bym z wami zagrał? Mam na silvie chyba jakiś tam coś... Tyle że mówię jestem zielony... Grałem dekanem ale nie pod separe.... Ale nie miałem z kim grać to przestałem... Bardzo mało umiem, ale szybko się uczę i all łapię... Broda sam tego chciałeś! Jak ułożyć builda? Trochę te poty co 40 sec wpieniają, ale są eliksiry jeszcze... Aha jeszcze jedno... BD miał potem jakieś lepsze skile niż tylko podskok i machnięcie? O ile mam instalke to pogram sobie chyba =]

Dragon Sage czy Dragon Knight? Bo nie mogę się zdecydować...

@edit no niestety nie mam rohana ale może przez noc sobie sciągnę =]

Sciągaj mój nick masz a potem pomyslimy :)

spx na noc sciąganie ustawie bd grał dekanem i pójdę w dragon knighta =] Odezwę się jutro

Kolczu lepiej uzyj google z tym buildem na dekana bo ja mam tylko to http://www.rohanonline.pun.pl/viewtopic.php?id=14 a mam wrazenie ze to jakis dziwny build:P

Hmm... to może i ja zagram :) znajdzie się tam dla mnie miejsce ?? :)

NOm juz sciągnąłem zaraz bd grał... Build tamten widze to raczej bardziej pod sage ja zrobie build 3:1 str vit i dojade se do 60 dex... Bd DK grał =]

Tez bym chetnie pogral w rohana ,ponoc dobra gra. Dzisiaj bede mial instalke sciagnieta .

Moge z wami grac?

KOlczu nie polecam podobno na dekana nie idzie sie w str te buildy podobno są niezle http://rohanonline.pl/forum/index.php

Broda wziąłem z tamtąd str build pod DK, ale rozmyśliłem się z Dekana... Dziś zacząłem grać Dhanem... Zawsze grałem sztyleciarzem... nie wiem co mnie podkusiło na dekana... Nie za fajny... A teraz jade dhanem agi build... Mam 10 lvl... Tylko qrde czy ty kiedyś grasz? Nie ma cie w grze cały ddzień na gg też... Jak się z tobą kontaktować?

gram [pod wieczór zawsze napisz na gg jaki masz nick to sie odzawe w grze