Witaj. Właśnie wróciłem po roku przerwy do Teso templar tank Ep 150chp , nie wiem jak od nowa zbudować skille ale powoli zaczynam wszystko ogarniać , w gre gram od samego początku i mam pytanie czy są jakieś Polskie gildie które by mnie zrekrotowały ? Nie mam discorda , ale posiadam TS3 oraz mam zamiar powrócić na stałe do Teso , gwarantuje minimum 8h tygodniowo w grze plus minus zależnie od tego czy jest czas wolny typu np wakacje czy też normalny czas w tygodniu pracy . Licze na w miare szybką odpowiedź .Pozdrawiam ,salut .Dziękuję za wysłuchanie .
Szukam Gildii
Jak by jakies gildie byly obszarne to bez zastanowienia bym kupil gold edition
nck zarcuu w grze mamy 50+ osob sa tez inne gildie
Reku a wedlug Ciebie ludzie nie graja w teso czy jak ?....populacja jest gigantyczna nie wiwm o co chodzilo z Twoim postem.
sledze forum elder scrols pl i tam cisza jak cholera ;D gralem prawie rok na ps4 ale tam umarlo polskie community ;D
Gra sie w ogole Imperium City?
Reku na ps4 sa gildie po 500 osob nie wiem co TY piszesz....grales chyba bardzo dawno w TESO bo obecnie ta gra to zupelnie co innego niz na starcie online ma zaraz po wowie wiec sam sobie odpowiedz na pytanie ...szkoda ze nie ma crossplaform bo napewno by bylo wtedy lepiej chcoiaz pewnie serevry by nie wyrobily Gra sie wszystko...
W Media / Saturn po 79 Zł Gold! Byłem na 150 przygotowany hehe Zara instaluje i podpinam się pod post, że szukam gildi, hehe
Witam, serdecznie zapraszam do gildii Lost Heaven. Jesteśmy jedną z najstarszych polskich gildii na TESO, mamy spore doświadczenie we wszelkim kontencie, posiadamy własnego TSa i zgraną ekipę. Jeśli jesteś nowy bądź doświadczony i masz 18 lat to zapraszam do kontaktu w grze @Athrevild.
Ściągnę miliard gb i się odezwę, hehe pół dysku ssd mi prawie zje
No ta gra swoje zajmuje
Ale warto ją ściągnąć
Witaj. Właśnie wróciłem po roku przerwy do Teso templar tank Ep 150chp , nie wiem jak od nowa zbudować skille ale powoli zaczynam wszystko ogarniać , w gre gram od samego początku i mam pytanie czy są jakieś Polskie gildie które by mnie zrekrotowały ? Nie mam discorda , ale posiadam TS3 oraz mam zamiar powrócić na stałe do Teso , gwarantuje minimum 8h tygodniowo w grze plus minus zależnie od tego czy jest czas wolny typu np wakacje czy też normalny czas w tygodniu pracy . Licze na w miare szybką odpowiedź .Pozdrawiam ,salut .Dziękuję za wysłuchanie .