Witam , zakupiłęm FFX 14 na ps4 i gra bardzo przypadła mi do gustu , jednakże chciałbym dołączyć do jakiejś gildii , która wytłumaczy mi pare spraw związanych z grą i pomoże ogarnąć co i jak na początek , GRAM AKTYWNIE! Serwer nie ma znaczenia , mogę zrobić nową postać
Szukam Gildii
Jeśli używasz ts3 to zapraszam do na do Event Horizon na Phoenixie
Ja też bym chętnie dołączył. Expie teraz RDM/SAM na potd. Expią u was tak ludzie? Znalazła by się grupa?
Ogolnie macie 2 serwery praktycznie do wyboru jezeli szukacie polskiej gildi . Otoz na Mooglu sa 2 duze spoleznosci SeeD ( semi hardcore) , Mirai ( Casual ) oraz jak wspomanil wyzej Yaki serwer Phoenix i Event Horizon ( jakie maja nastawienie nie wiem to juz do Yakiego pm bo nie gralem nigdy na phoenixie ) . Takze wasz wybor
Ty gdzie grasz?
Gra ktoś na nowym serwerze?
Osobiscie na Mooglu. Jednak od jakies paru miesiecy wszytski instancje sa cross serwero rajdy tez . Takze wybor serwera to juz bardzije wybor do jakiej gildi chcesz doalczacy . Bedac na Mooglu mozesz rajdowac z ludzmi z Phoenixa , Cerberus itd . A czy ludzie graja na nowym nie wiem ;/
Na Zodiark jest sympatyczna polska gildia która robi cały endgame włącznie z glamour, role-playingiem i rajdami :). Po więcej informacji zapraszam na pw.
Ja poszukuje gildii Polskiej ale na nowym serverze gdyby ktoś coś wiedział
Witam , zakupiłęm FFX 14 na ps4 i gra bardzo przypadła mi do gustu , jednakże chciałbym dołączyć do jakiejś gildii , która wytłumaczy mi pare spraw związanych z grą i pomoże ogarnąć co i jak na początek , GRAM AKTYWNIE! Serwer nie ma znaczenia , mogę zrobić nową postać