Witam zakupiłem własnie gre TESO ze wszystkimi dodtkami oraz postacią 320 Sorcererem, teraz szukam gildii dzięki której będę mógł się dowiedzieć więcej o tej grze. Proszę o kontakt.
Szukam gildii
Witam zakupiłem własnie gre TESO ze wszystkimi dodtkami oraz postacią 320 Sorcererem, teraz szukam gildii dzięki której będę mógł się dowiedzieć więcej o tej grze. Proszę o kontakt.
SIemka odezwij się w grze @Athrevild. Coś uradzimy .
Polecam kolegę powyżej i Jego gildię.
Dziękuję to miłe aż się zawstydziłem, a co do gildii to tutaj pozwolę sobie na sprostowanie: ,,nie Jego gildię'', a naszą gildię, ja nie jestem ani Guild Masterem ani właścicielem, poza tym to sam w niej jesteś
E tam! Jakąś tam range masz i zawsze pomagasz
No i jest jeszcze Jędrzej - gość ZAWSZE odpisuje na pytania a nawet sety młodym craftuje
Ogólnie polecam gildie, można pogadać, dowiedzieć się sporo o grze, korzystać z banku gildyjnego, a w ramach promocji zostać ugryziony przez wampirkę - za friko
E tam! Jakąś tam range masz i zawsze pomagasz No i jest jeszcze Jędrzej - gość ZAWSZE odpisuje na pytania a nawet sety młodym craftuje Ogólnie polecam gildie, można pogadać, dowiedzieć się sporo o grze, korzystać z banku gildyjnego, a w ramach promocji zostać ugryziony przez wampirkę - za friko
No z tym guild bankiem to nie tak prędko, najpierw trzeba się pokazać z dobrej strony żeby do niego dostać prawa, a co o mojej rangi to jest ona najważniejszą zaraz po Guild Masterze
Zapomniałem o tym poście odezwę sie
witam również zaczołem swoją przygode z teso + dlc narazie 6 lvl moge się do was odzywać? nick w grze Tarcza Szmato xD bede tankiem
Możesz W nicku widzę wpływ pewnego youtubera pozdrawiam i do zobaczenia.
witam również zaczołem swoją przygode z teso + dlc narazie 6 lvl moge się do was odzywać? nick w grze Tarcza Szmato xD bede tankiem
Przyznam kolego, że nickiem to mi zaimponowałeś rzeczywiście z czymś z YT mi się to kojarzy ^^, a już wiem z czego zDvpy
szczerze to zapomnialem ze to text czlowieka wargi albo nawet nie widzialem xD kiedys widzialem takiego mema i zostalo mi to w głowie pomyślałem że to do tanka będzie pasować a i z jajem też jest
To ja może napomnę, że może chodzi tu o Roja a nie człowieka Wargę
dzieki za dodanie pozdrawiam
Polecam również Gildię "USARIA". Kilka dni temu dołączyłem ze swoją połówką i nie narzekam na nudę, na wspólne oczyszczanie Lochów ze wszelakiego plugastwa zawsze znajdują się chętni.
Co 7 dni gryzę i zarażam wampiryzmem za darmo... Pod warunkiem że ktoś już nie czeka na swoją kolej...