Szukam Gildii

Cześć,
Szukam gildii (Ring of Fire), która chętnie przyjęłaby początkującego gracza (27 lvl, warrior, gram od dwóch dni). Jak na razie gram f2p, ale na wyższych lvlach najpewniej kupię dodatek.
18 lat, TS3/Discord bez problemu, aktywny :)

Witam matki również gram wersji f2p od 3 dni lvl 31 mag

https://mmorpg.org.pl/forum/topic/93574-guild-wars-2-guardian-brigade-pol/

Polecam :-)

Tak jak wyżej, Guardian Brigade mogę polecić z czystym serduszkiem. ;) Napewno też pomogą się wdrążyć bardziej w gw2 a i odpowiedzą na dręczące Was pytania.

Jak chcesz zrobić xerę to POLi nie polecam lul

Nie polecam aiwe jesli cos szukasz :) Only meta, tylko oni moga grac czym chcą :) Guardian Brigade jest bardzo ok :) I nie musisz pisać durnych opowiadań RP.

Nie polecam aiwe jesli cos szukasz  Only meta, tylko oni moga grac czym chcą  Guardian Brigade jest bardzo ok  I nie musisz pisać durnych opowiadań RP.

Byłem kiedyś w Aiwe i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć. Wszystko elegancko tłumaczyli, pomagali w opanowaniu PvP, choć również nigdy nie rozumiałem tego, że musiałem pisać opowiadanie RP, kiedy ta sekcja mnie nie interesowała. Strasznie głupi i bezsensowny wymóg. Był to jeszcze czas, gdzie starałem się unikać RP - głównie po przygodach na SAMPIE (gdzie przegrałem na samym n4g ponad 1000 godzin).

Byłem kiedyś w Aiwe i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć. Wszystko elegancko tłumaczyli, pomagali w opanowaniu PvP, choć również nigdy nie rozumiałem tego, że musiałem pisać opowiadanie RP, kiedy ta sekcja mnie nie interesowała. Strasznie głupi  i bezsensowny wymóg. Był to jeszcze czas, gdzie starałem się unikać RP - głównie po przygodach na SAMPIE (gdzie przegrałem na samym n4g ponad 1000 godzin). 

Tak tylko że teraz naprawdę, reklamują się jaka to nie jest super gildia a wymogi RP plus only meta bo tym co chcesz to nie potrzebują albo jest słabe, albo tylko oni moga, a do pvp to zamknieta sekcja ale oni grają itd. Jednym słowem troche dziwne.

Tak tylko że teraz naprawdę, reklamują się jaka to nie jest super gildia a wymogi RP plus only meta bo tym co chcesz to nie potrzebują albo jest słabe, albo tylko oni moga, a do pvp to zamknieta sekcja ale oni grają itd. Jednym słowem troche dziwne.

Chyba, że tak - w takim razie nie polecam XD

Nie polecam aiwe jesli cos szukasz  Only meta, tylko oni moga grac czym chcą  Guardian Brigade jest bardzo ok  I nie musisz pisać durnych opowiadań RP.

Nie wiem czemu wtrącasz tu gildie xara, ja tu tylko mowie ze POLe jako gildia chyba do dziś xery nie zabili. Zreszta, Wasz poziom w raidowaniu jest serio taki se, co jest normalne przy takich masowkach. Jest kilku dobrych ludzi, ale to mozna policzyc na palcach jednej reki.

Nie wiem czemu wtrącasz tu gildie xara, ja tu tylko mowie ze POLe jako gildia chyba do dziś xery nie zabili. Zreszta, Wasz poziom w raidowaniu jest serio taki se, co jest normalne przy takich masowkach. Jest kilku dobrych ludzi, ale to mozna policzyc na palcach jednej reki. 

Przecież koleś nic na Ciebie nie napisał XDDD Dał znać, że Aiwe to taka gildia, a nie inna - gdzie tu widzisz problem? Zresztą gildia Xara też była (może nadal jest) masówką. Na każdym forum miał tematy i wszędzie na czacie reklamował.

I ja takze nic na niego nie napisalem, tylko pytam sie jedynie dlaczego wtracil aiwe tak za przeproszeniem z d*py.

Ja tam slyszalem ze w aiwe nawet fajnie te wszystkie sekcje zorganizowe, no ale szkoda ze guru gildii jest j**niety na leb.

Cześć,
Szukam gildii (Ring of Fire), która chętnie przyjęłaby początkującego gracza (27 lvl, warrior, gram od dwóch dni). Jak na razie gram f2p, ale na wyższych lvlach najpewniej kupię dodatek.
18 lat, TS3/Discord bez problemu, aktywny :)