[Szukam] Gra wciągająca fabularnie

Wszystkie części Fallouta.

Myślę że Baldurs Gate, Neverwintery i arcanum to są stare rpg

Z tych nowych to może Drakensang the dark of eye i the river of time.

Jeszcze Warcraft 3 też fajna fabuła.

No i oczywiście Fallout 3 i New Vegas w pierwszą i drugą czesc grałem krótko.

I te no tamte Metro 2033.

Sprawdz tez To the moon, gra ktorka, ale poruszajaca. W sam raz na jeden wieczor.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Risen 3

Sacred 3

DIVINITY ORIGINAL SIN

Mass Efect 3

Może Borderlands Cię zadowoli, jak lubisz strzelać.
Fallouty są dobre.
Władca Piercieni: Wojna na północy też jest fajną grą.
Fable I nic nie przebiję, ale Fable III też mi się podobała ;>
Jade Empire stare, ale to dobra gra.

Seria Gothic (bez czwartej części) według mnie ma ciekawą fabułę, nasz bohater jest we 3 częściach gry i kierujemy jego losami

Seria Risen tak samo jak wyżej, od pierwszej po trzecią częśc możemy zachwycać się ładną grafiką oraz fabułę, która rozwija się cały czas.

Większość tytułów jakie podaliście to grałem, teraz dopiero widzę ile rzeczy nie wymieniłem :P Wybaczcie za to, dziękuję za masę odpowiedzi, z pewnością wypróbuję całą serię Mass Effect, Remember Me, parę części Fallouta w które nie grałem, Shadowrun Returns no i pewnie Bioshock :P Zacznę pewnie od Shadowrun Returns albo Remember Me, ponieważ zapowiadają się one bardzo ciekawie. :P
Jeśli chodzi o wszystkie Baldur's Gate'y, Neverwintery i tym podobne, to wybaczcie, no ale mój umysł nie jest w stanie spamiętać wszystkich tytułów na raz, lecz grałem w nie wszystkie już od małego :)
Jeszcze raz dziękuję za tak dużą pomoc :)

Witam.

Otóż, poszukuję jakiejś gry, by pograć o poranku, czy też w południe (Wildstar żyje tylko wieczorem, ze względu na dorosłe community), która byłaby na tyle ciekawa, by móc sobie w nią grać o wczesnej porze.
Mierzę głównie w RPG, lecz może być to też RTS z elementami RPG.

Grałem w sporo gier singleplayer, podam tylko niektóre z nich, gdyż wszystkich tytułów nie jestem w stanie zapisać :D
- Dragon Age (cała seria)
- Sacred (1 & 2)

- Kingdoms of Amalur
- Dark Souls (1 & 2 + dodatki)
- Dungeon Siege (wszystkie części)

- Wiedźmin (wszystko co się da :P )

- TES (wszystkie części)
- i wiele wiele innych

Być może będzie trudno coś znaleźć, lecz chciałbym zagrać w coś nowego, gdyż rynek gier z obecnego roku jakoś nie przykuwał mej uwagi. :P