Szukam gracza/czy - Tibia!

Poszukuję osoby, lub dwóch do pogrania w Tibie na świecie Kenora!

Posiadam tam jak na razie 13 knighta i nie zamierzam przestać :) Kontakt przez gg, lub forum!

To świat pvp?

I jak tam z cenami?

http://rookie.com.pl/showthread.php?tid=965

Nadal poszukuję osób :)

Nie zamierzam kupować PACC'a, więc zabawa na faccu pełną parą. Oferuję ciekawe i niezapomniane chwile na huntach ciekawych mobków! Polecam XD

Gdybyś zmienił server na Valorie byłbym chętny. Mam tam 61 knighta i znam wielu h lvl, więc mogliby nam pomóc z itemamy czy też pk'erami. Zaczelibyśmy od zera.

ja właśnie chciałbym zacząć grać w tibie, ale nie grałem w nią wgl ani razu dłużej niż przez pół h :D czyli w sumie jestem wieelkim newbie jeśli chodzi o tą sprawe XD jakbyś chciał zagrać to dodaj do znajomych na skype witamina112 albo podaj ts3 jak masz whatever XD

W sumie byłbym chętny, ale nie mam zamiaru kupować PACC'a, da radę w ogóle bez tego się obejść..?

Przeczytaj mój ostatni post :)

Na faccu można spokojnie zarobić na pacca, mi ze 3 miesiące temu na Orc fortess spadł backpack za którego mogłem 2 miechy pacca kupić ;p

Kurde, pacc kosztuje 30zł bez przesady, to złotówka na dzień.

Ale ktoś nie chce płacić, no to nie płaci, co z tego ze to złotówka dziennie ; d

Za pieniądze w grze mogę kupić pacca, byle by to nie było farmienie 15h dziennie xD

Zgłosiły się 3 osoby, na odpowiedź czekam od jednej.

Gram z dwoma osobami na świecie Valoria. Mamy 7-8lvle i czekamy dalej z expem do jutra, ponieważ jedna osoba dziś grać nie mogła.

@edit.

Odradzam granie z tym gościem, jest to mentalny gimbus, sra ogniem cokolwiek się do niego napisze, próbuejsz mu coś wytłumaczyć to wierci d*pą i sra żarem, nie pogadasz z gościem normalnie, nie pograsz tym bardziej. Bardzo toksycznie nastawiony koleś, lepiej z nim nie grać pozdrawiam.

Widzę ból d*py i wylewasz swe żale na forum, jakie to miłe. Wciskasz mi swoje ciężkie myśli jakie to trudne grać na faccu. Napisałem wyżej, że na faccu gram i grać będę, a to jakie jest trudne granie, ocenie sam. Dziękuję za ocenę mojej osoby, choć powiem Ci w sekrecie, że słowo gimbus, już dawno wyszło z mody i raczej sławy tu nie zrobisz.

@up

To nie moja wina, ze gdy grzecznie i spokojnie coś Ci tłumaczę, zaczynasz się sr** i wyzywać dziecko :) Dorośnij spakuj plecak i wracaj do gimnazjum. Zachowujesz się jak 13letni dzieciak z syndromem cebulaczka. Nie radzęgrać z tym dzieckiem, nieogarnięty koleś który zachowuje się jak szczyl bez przyjaciół któego bili w dzieciństwie, jeśli ktoś ma zamiar z nim grać to zniża się do jego poziomu.

Mogę dołoczyć, ale nie jestem ogarnięty w tibi :D .

@upTo nie moja wina, ze gdy grzecznie i spokojnie coś Ci tłumaczę, zaczynasz się sr** i wyzywać dziecko Dorośnij spakuj plecak i wracaj do gimnazjum. Zachowujesz się jak 13letni dzieciak z syndromem cebulaczka. Nie radzęgrać z tym dzieckiem, nieogarnięty koleś który zachowuje się jak szczyl bez przyjaciół któego bili w dzieciństwie, jeśli ktoś ma zamiar z nim grać to zniża się do jego poziomu.

QQ more kid ;_;

up@

Zaczęliśmy grać na Valorii. Ja mam 8lvl, reszta też. Jeśli nas dogonisz, to chętnie Cię przyjmiemy :)

QQ more kid ;_;

Czemu juz na Antice nie grasz ?

Poszukuję osoby, lub dwóch do pogrania w Tibie na świecie Kenora!

Posiadam tam jak na razie 13 knighta i nie zamierzam przestać :) Kontakt przez gg, lub forum!