Szukam gracza do gry (początek) Metin2.pl

Witam, mam 21 lat i szukam osoby, która chciałaby rozpocząć od nowa grę na jednym z serwerów Metin2.pl od zera. Jedynie co to wymagam kilku godzin dziennie wolnego czasu na grę i ts3 :) o resztę można się dogadać :)

Zapraszam do kontaktu tutaj na PW

Pozdrawiam

Masz na myśli oficjalny serwer czy też jakiś prywatny?

Masz na myśli oficjalny serwer czy też jakiś prywatny?  

na jednym z serwerów Metin2.pl od zera.

Wydaje mi się, że jasno chyba zaznaczył ;d

Wydaje mi się, że jasno chyba zaznaczył ;d

Hmm, jak by się przypatrzeć to chyba masz rację

Mandrah wyjaśnił :)

Patrząc aktualnie na serwery to nasuwa mi się Samos ;p

W chwili obecnej tak czy siak serwery znajdują się przed kolejnym łączeniem (dokladnej daty jeszcze nie podano) więc raczej nie ma znaczenia gdzie zaczniesz ale gdyby mi sie zachcialo i miałabym jakąś ekipę do gry wybralabym na twoim miejscu samos, etolin lub negros albo powrót na andros. Tasmanie raczej Ci odradzam. Może i jest to najnowszy serwer ale pełno tam botów, których raczej na reszcie serwerów nie spotkasz.

Jako nowy gracz mogę trochę popykać, tylko nie będę wydawać złotówek, dlatego nie wiem, czy warto na pl.

Bez wydawania złotówek na rękawicę złodzieja, która podnosi Ci drop ze wszystkiego i bez osoby, która mogłaby Ci z nią pomóc do chwili kiedy sam wydropisz ja sobie w Czerwonym Lesie i potem na nowych mapach 90+ będzie Ci ciężko z zarobkiem więc odpowiedź sobie sam.:)

To jak zaczynamy gdzieś chętnie się przyłączę. Dawno nie grałem :)

Cześć i co, gracie coś? Na jakim serwerze?

Majkelo może coś ruszymy we dwóch? :)

Mógłby ktoś kto gra/grał I orientuję się co jest pięć nam coś podpowiedzieć.

Peace and weed!

Tasmani nie ruszajcie mimo iż najwiecej tam ludzi jest od GROMA botów, czasami banują jednak i tak zaraz pojawiaja sie 2 kolejne ...

Samos raczej najlepszy wybór aczkolwiek "niedługo" powinna pojawić się informacja na temat łączenia serwerów, ja z kolegami ostatnio wrócilem do metina i gramy na etolinie bo wiem że będziemy grać długo więc jak przyjdzie lączenie serwerów jest duże podobieństwo ze połączą go z 2 innymi serwerami i będzie się grało bardzo przyjemnie, obojętnie jaki serwer byś nie wybrał nawet najmniej zaludniony ludzi jest SPORO, PL nigdy nie umrze i ZAWSZE jest to lepszy wybór niż prywatny serwer który przez gora 2 miechy ma pokaźną ilość ludzi.

-przed wbiciem dzieśatych lvli 10/20/30 itp weźcie sobie bron z questa bo inaczej zastąpi ją broń z kolejnego przedziału i "stracicie" 15 dni darmowej dobrej broni

-farmić odłamki i sprzedawać po za rzeczami co ludzie skupują mocno na danym serwie (zawsze inne zapotrzebowanie) jest to najlepszy zarobek i dziennie można dorobić się niezłej sumki

Zgadzam sie z kolegą wyżej Tasmanie omijajcie szerokim łukiem a pomyślcie nad etolinem,samosem. Najlepiej wbic sobie ten 35lvl potem 54 dropkiem + szamanką a trzecią postać zrobic sobie jako tą główną. Odłamki możecie sprzedawać na początek a nastepnie gdy już będziecie mogli przerabiajcie je na cory. System dropienia np 100 odlamkow i przerobienia na alchemie jest długotrwały i ryzykowny ale bardziej oplacalny. Lepiej sprzedać antyczny rubin za 80kk niż kilka odłamków po max 150k za sztukę. Z tego co pamiętam najdroższe kamyczki to rubin, jadeit, onyx i może szafir. A dalej do sprzedaży to standard ku typu aura , berserk, ostrze zawsze są w cenie. Następnie ulepszacze: lekarstwa +, ulepki do transformacji petów, nóżki pająka, kamyki duchowe, małże, przedmioty do biologa, na wyższym poziomie drop który leci z groty do karmienia petów. Fajna sprawą jest również wyprawa na pustynię czyli metki i trudny loch małp czyli dropienie jajek, zbrojekna 54lvl, odlamków itd.

Może być samos, dla mnie nie ma to większej różnicy. Trzeba by tylko ogarnąć jakiś ts, może być publiczny.

Jeśli ktoś chce zacząć tak na poważnie i na stałe poświęcając dużo czasu Metin2.pl a nie innym grom to zapraszam na pw :)