Szukam gracza-homo do jakiekolwiek F2P

Lata temu w lolu, widziałem jakieś uwagi w stronę homoseksualistów. Było to jednak kupę lat temu i od tego czasu nigdzie nie widziałem dyskryminacji wobec ludzi o odmiennej orientacji seksualnej. Może zmienić lepiej środowisko graczy na bardziej dojrzałe? W zasadzie ogłaszanie swojej orientacji tutaj to jak wtykanie kija w mrowisko, wiadomo iż większości to dzieciarnia, która nie wie czym jest szacunek dla odmienności drugiego człowieka.

@Qeshua Opowiedz coś wiecej o Crossout :D

@Qeshua Opowiedz coś wiecej o Crossout 

To taka mieszanka Mad Maxa, Wyścigu śmierci i lekko Stalklera. Budujemy od podstaw swoj pojazd ktory słuzy do siania zniszczenia. Zaczynamy od zawieszenia pojazdu, opon itd poprzez blacharke i umocnienia, az do broni palnej. Mamy misje pve z graczami, mamy pojedynki hmm cos jak deathmatche, nawet sa rajdy roznego rodzaju z bossem na koncu, klanowki tez sa. Gierka mocno wciaga i w raz z kazdym zdobytym lvlem odblokowujemy nowe czesci do pojazdow co daje nam wieksze pole do popisu przy budowie. Meczyki srednio trwaja ok 3-4 minutek, rajdy ciut dluzej i to wlasnie jest zajefajne. Gierka idealna dla casuli jak i hardcorow.

@Qeshua Pobiorę i się odezwę w tygodniu :D

@Qeshua Pobiorę i się odezwę w tygodniu 

Loozik, licze na nowego kompana :) Pozdrawiam

btw. preferuje discorda jak cos.

@Qeshua Spoczko

Lata temu w lolu, widziałem jakieś uwagi w stronę homoseksualistów. Było to jednak kupę lat temu i od tego czasu nigdzie nie widziałem dyskryminacji wobec ludzi o odmiennej orientacji  seksualnej. Może zmienić lepiej środowisko graczy na bardziej dojrzałe? W zasadzie ogłaszanie swojej orientacji tutaj to jak wtykanie kija w mrowisko, wiadomo iż większości to dzieciarnia, która nie wie czym jest szacunek dla odmienności drugiego człowieka.

Odmienności drugiego człowieka? Homoseksualizm to choroba i wymaga leczenia.

Odmienności drugiego człowieka? Homoseksualizm to choroba i wymaga leczenia.

W zupełności się z tobą zgadzam, a do tego afiszowanie się tym i mówienie w stylu "oh, z tym nie zagram, z tym też nie, musi mieć takie same preferencje jak ja, wszędzie wokół tylko homofoby, nikt mnie nie szanuje". Ja pier**le. Po ch*j dać posta z informacją, że szukam kogoś do gry. Tak po prostu. I nie mówić o swoich pier**lonych preferencjach, tylko zamknąć jadaczkę i po prostu z kimś pograć. Ale nie, trzeba się z tym wszędzie wp***dalać, nawet na forum gamingowe, a potem płacz że "oh ale mnie nie szanujoo omgg pier**lone homofoby". I wcale się takim ludziom nie dziwie bo wszystkich tu pier**li z kim wolisz się bzykać. No chyba że szukasz partnera, dlatego taki post. Ale to chyba nie to forum kolego.

@Nejtano

Lepiej się tego chyba ująć nie dało.

Ktoś kto jest normalny i szuka osób do wspólnej gry nie zaznacza swoich preferencji seksualnych bo jakie to ma znaczenie gdy chodzi o wspólną grę. No chyba że taki zabieg ma za zadanie wzbudzenia politowania albo znalezienia potencjalnego partnera który udostępni którąś dziurę. To wskazuje na faktyczną "odmienność" ale umysłową takich pacjentów.

Zgadzam się z przedmówcami, powinno się z miejsca banować ciepłych na forum.

@Edit. Zapomniałbym dodać - Lesbijki są spoko. Pozdrawiam.

Witam, jestem z predyspozycjami homoseksualnymi, szukam kogoś do pogrania w jakiekolwiek gry F2P własnie z takimi samymi preferencjami. Wiadomo,że pewnie nie chcecie się ujawniać, piszcie na PW :)

P.S
Reszta, jeśli nie pasuje temat to nie wpisujcie się w niego. Po co narażacie się na punkty minusowe i może zawieszenie konta :) Pozdrawiam.