Szukam gracza-homo do jakiekolwiek F2P

Witam, jestem z predyspozycjami homoseksualnymi, szukam kogoś do pogrania w jakiekolwiek gry F2P własnie z takimi samymi preferencjami. Wiadomo,że pewnie nie chcecie się ujawniać, piszcie na PW :)

P.S
Reszta, jeśli nie pasuje temat to nie wpisujcie się w niego. Po co narażacie się na punkty minusowe i może zawieszenie konta :) Pozdrawiam.

Serio kolejny ktory "chce byc smieszny" ... Na zawieszenie konta to narazasz sie ty. Da sie jakos zglaszac posty?

Serio kolejny ktory "chce byc smieszny" ... Na zawieszenie konta to narazasz sie ty. Da sie jakos zglaszac posty?

:) Nie chcę być śmieszny to po 1, po 2 rozmawiałem z moderacją i taki temat nie narusza regulaminu. Dziękuję za uwagę :) Miłego popołudnia życzę.

Wiecie co z nim zrobić... ! Hee może ktoś z tym zrobi porządek bo to forum o grach i wcale mnie nie obchodzi czy jesteś pedałem czy nie, zachowaj to dla siebie.

Wiecie co z nim zrobić... ! Hee może ktoś z tym zrobi porządek bo to forum o grach i wcale mnie nie obchodzi czy jesteś pedałem czy nie, zachowaj to dla siebie.

Nie wiemy, co z nim zrobić. Wiemy natomiast, że tobie należy się penetracja odbytu przez wielkiego czarnego kutasa.

@down nie, w takich przypadkach nie warto trzymać kultury.

Nie wiemy, co z nim zrobić. Wiemy natomiast, że tobie należy się penetracja odbytu przez wielkiego czarnego kutasa.

Xasarm wypadałoby trzymać jakas kulture a nie znizac się do poziomu kolegi.

zaczęło sie *popcorn*

Idź pograć w Guild Wars 2, tam osoby z problemami natury psychicznej robią parady, więc sobie znajdziesz "partnera".

Dlaczego nie chcesz grać z osobami heteroseksualnymi, jesteśmy według ciebie gorsi? Nie jesteśmy godni gry z osobami homoseksualnymi?

Dlaczego nie chcesz grać z osobami heteroseksualnymi, jesteśmy według ciebie gorsi?  Nie jesteśmy godni gry z osobami homoseksualnymi? 

Rozumiem że jak ktoś będzie szukał kolegi do gry to automatycznie będzie oznaczało dyskryminację kobiet?

Polacy to są k**wa takie debile że mózg mi paruje xD

Rozumiem że jak ktoś będzie szukał faceta do gry to automatycznie będzie oznaczało dyskryminację kobiet?

Polacy to są k**wa takie debile że mózg mi paruje xD

Nie potrzebnie zakładasz nowe konto by mnie obrazić, proszę o blokadę tego użytkownika.

Nie potrzebnie zakładasz nowe konto by mnie obrazić, proszę o blokadę tego użytkownika.

Starego se zablokuj k**wa xD

Dobry cyrk tutaj jest. Musze isc po browarka bo widze że cos się kroi.

Hehehe ale mi dowaliłeś.

Nie, po prostu gdy gram z osobami heteroseksualnymi to zazwyczaj trafiam na homofobów, więc z miejsca przechodzi mi ochota na granie. A tak mam większą szansę,że przy jakiejś produkcji zostanę na dłużej i będę miał z kim pograć.
Więc jeśli Cię uraziłem @cronkk to z całego serca przepraszam.

@MrRosiu Rozumiem, dziękuje i powodzenia w poszukiwaniach.

Dziękuję serdecznie :)@cronkk

Nie, po prostu gdy gram z osobami heteroseksualnymi to zazwyczaj trafiam na homofobów@cronkk

Czemu nazywacie to homofobią? Fobia to strach przed czymś a my się tego nie boimy tylko brzydzimy. Trzeba takie 2 wątki rozróżniać. I to wcale nie jest czymś złym. Nikt nikomu nie może rozkazać żeby wszystko ackeptował bo niedługo, jak polityka dalej będzie się rozwijała w takim kierunku to na pedofilie nie będzie można złego słowa powiedzieć tak jak w islamie. Raz jeszcze polecam GW 2.

Pozdrawiam

Czemu nazywacie to homofobią? Fobia to strach przed czymś a my się tego nie boimy tylko brzydzimy. Trzeba takie 2 wątki rozróżniać. I to wcale nie jest czymś złym. Nikt nikomu nie może rozkazać żeby wszystko ackeptował bo niedługo, jak polityka dalej będzie się rozwijała w takim kierunku to na pedofilie nie będzie można złego słowa powiedzieć tak jak w islamie. Raz jeszcze polecam GW 2.

Pozdrawiam

Fobie nie dotyczą tylko strachu :) Ale i obrzydzenia czy wrogości do czegoś. Dzięki, robiłem 2 podejścia do GW2 i nadal dla mnie to nie jest ta produkcja.

Ciekawy i odwazny temacik. Winszuje odwagi. Hmm gry F2P? Pogrywam w Crossout i zaczne w Trove casulowo. Jestem osoba tolerancyjna i szczesliwym ojcem 3 tyg. córeczki. Tak jestem hetero, ale chyba nie ma to wiekszego znaczenia skoro chcemy po prostu dobrze sie bawic w grach mmo :)