Witam Was wszystkich jako że mam dosyć już tych crapów które wychodzą nie mówię że wszystkie ale chciałbym se odświerzyć dzieciństwo i pograć sobie w BG 1 i 2 wraz z dodatkami i oczywiście ID 1 i 2 wraz z dodatkami. Więc chętnych bardzo zapraszam na odpowiedź o której mogę być to nie ma problemu. Dziękuję i pozdrawiam
Szukam graczy bądź gracza
a może by ci się chciało do otwartych testow wildstara poczekać i dolaczyc do nas?
Wiesz powiem Ci tak że nie wiem bo nie mam zbytnio mocnego kompa na jakieś ekstra wypas mmo więc nie wiem czy mi uciągnie mój kochany laptopik. Ja to se z chęcią bym se swoje dziciństwo przypomniał i bym se zagrał kooperacje no ale zobaczymy
Ponawiam pytanie ponownie zapraszam do zagrania razem kooperacji. Pozdrawiam
Zagrałbym w Baldura i w Icewindy. Tylko nie wiem czy to będzie takie łatwe, są to stare gry i nie wiem czy tak prosto będzie się dało połączyć. No ale zobaczymy.
Witam Was wszystkich jako że mam dosyć już tych crapów które wychodzą nie mówię że wszystkie ale chciałbym se odświerzyć dzieciństwo i pograć sobie w BG 1 i 2 wraz z dodatkami i oczywiście ID 1 i 2 wraz z dodatkami. Więc chętnych bardzo zapraszam na odpowiedź o której mogę być to nie ma problemu. Dziękuję i pozdrawiam