Szukam graczy ;-) C9 lub Tera Online

Witajcie! Szukam chętnych graczy do zbudowania gildii RP / PVE / PVP Tera Online.

Na start oferuję TS3, dobry hosting na stronę www oraz forum. Ja sam jestem raczej "niedzielnym" graczem lecz brakuje mi wypadów ze znajomymi na rajdy, ustawki PVP lub zabawy w odgrywanie ról.

Szukam graczy do współtworzenia gildii z "zasadami" - nie masówki lecz dobrze zbudowanej społeczności.

Więc na start preferuje pewne wymagania

> wiek 16+

> dojrzałość emocjonalna

> komunikatywność

> chęć zabawy i współpracy

> stałość w podejmowanych decyzjach

> względny czas (przynajmniej 1 raz w tygodniu aby poświęcić na wspólną zabawę)

Spośród wymienionych tytułów wolałbym C9 ze względu na większą dynamikę oraz (mniejszą nudę w PvP).

Czekam na propozycje i zgłoszenia tutaj na forum. Następnie ustalę termin spotkania na TS3 ;-)

PS. Czasami gram również w CS GO, BF 3, LoL, DOTA 2. (gdy potrzebne mi wyładowanie i FULL RAGE HATE ON).

EDIT 09.07.2014
DECYZJA ZAPADŁA O GRZE TERA NA SERWERZE KILLIAN PVP [EU] (GameForge)

Yoo Sancio. Ja pobiorę chyba i też chwilami popykam sobie.. Zawalony pracą, dziewczyną i latem jestem ale zawsze jakaś chwila się znajdzie :)

nie lepiej na NA serwerze gameforge ssie i pache opuznione o pare miesiecy jak nie lat...

Z małą grupą zdecydowaliśmy się na GAMEFORGE ze względu na niższy ping (dużo większa grywalność na PvP) - wiem, że gorsza firma ale pathe dochodzą. Opóźnienie 2-3 tygodnie tak bardzo nie boli ;-)

Podaję adres IP do ts'a

IP: ts3.fenixgaming.tk

Piszcie do

Warland - Sankess - Darffest

Gunjin

Tak wracam do żywych na MMO ^^

Na jakim serwerze?

Killian. Czyt. Pierwszy post.

Też bym zagrał ale mam problem z TERĄ :/

Mianowicie jaki?

Po uruchomieniu TERA online pojawia mi się błąd 'TERA.exe - wystapil problem z uruchomieniem aplikacji wiec zostanie ona zamknięta.....''

kompa oczysc cleanerem lub uzyj combofix'a. przed uzyciem combofix'a zrob backpaka systemu. PROBLEM WYNIKA Z APPCRASHA.

Gram od niedawna wbilem 24 lvl na killian.. odezwe sie do was niedlugo :)

Zapraszam na TeamSpeak 3 ;-)

A mi sie w ch*j wolno pobiera :/

P.S.

Sankess z tej strony Awesomer (z Aiona) bo się nie przedstawiłem :D Jutro po południu mogę pograć trochę.. więc jak coś to się odezwę :)

Też byłbym chętny do grania w Tere (KiBeater 23lvl), oczywiście jeśli mój wiek nie będzie problemem :). Gram zwykle w godzinach wieczornych od 21 wtedy też mógłbym być na TS3.

Zapraszam śmiało. W razie gdybyście mieli problemy rejestracją na TS3 lub nie widzieli nikogo na TS3

Napiszcie na FB (Profil) lub GG : 4136117.

Dodajcie mnie do znajomych na Killianie: Kebes 60 lancer i Kebez 42 slayer.

Przyjmiecie początkującego Slayera? :D I o której możesz rozmawiać na ts? Byłem kilka razy i miałeś opis, że jestes w pracy

Mógłbym w c9 ale widzę że TERA więc sobie podziękuje <_< .

Gracie wy czy tylko posty nabijacie. Jak by ktoś był chętny na wspólną grę na 60 lvl zapraszam Balthazzars lub Perwol w grze!.

Ogolnie jakie macie teraz lvle? Z reguly jak ktos wraca i chce pograc od zera to musi miec pt bo solo znudzi sie po paru h. Wiec ktos od jutra planuje grac od zera?