Szukam graczy do Aura Kingdom

Siemanko,

po dość długiej przerwie wracam do Aura Kingdom i szukam chętnych razem do pogrania ( w dużej mierze szukam ludzi na dungeony, później sky tower/otherworld). Na chwilę obecną mam lvl 45.

Gra przeszła według mnie wiele fajnych update'ów i już się tak szybko nie nudzi ^_^

gram na serwerze Hydra, mój nick Tyle

Czesc ja bardzo chętnie zaczne przygode z ta gra wiec jesli nie masz nic przeciwko nowicjuszom to pisze sie na to

Ja bym chetnie wrocil .. ale .. zawsze jest ale niby to jest AK Global ale time table wszystkiego jest zrobiony pod US... i to mniem sie nie podoba

Odświeżam.

Założyłem gildie (dalej serwer Hydra) nazwa gildii: Sophisticated

Proszę o dodawanie mnie w grze: Tyle, to będę mógł wysyłać zaproszenia do gildi.

Teamspeaka mogę bez problemu załatwić, pomogę też osobom, które pierwszy raz mają styczność z AK.

Zapraszam wszystkich ^_^

BUMP

by dołączyć do gildii wystarczy wejść w zakładke gildii, znaleźć naszą gildię- Sophisticated i zwyczajnie do niej dołączyć ^_^

W razie potrzeby chętnie udziele pomocy nowym graczą ;)

Siemanko,

po dość długiej przerwie wracam do Aura Kingdom i szukam chętnych razem do pogrania ( w dużej mierze szukam ludzi na dungeony, później sky tower/otherworld). Na chwilę obecną mam lvl 45.

Gra przeszła według mnie wiele fajnych update'ów i już się tak szybko nie nudzi ^_^

gram na serwerze Hydra, mój nick Tyle