Siema . Szukam kogoś do gry w bf'a 3, najlepiej z premium. Moje wymogi to sama gra no i ts3 lub skype. Mam 15 lat.
Szukam graczy do Battlefield 3 :P
do bf3 raczej nie znajdziesz ludzi juz byl taki temat...Wiekszosc osob gra w CS:Go gdzie liczy sie skill lub nastepne bf3-4 lub bfbc2 - zainwestuj w CS:GO - tu znajdziesz mega rozrywke na wysokim poziomie.
wcale nie prawda w bf3 gra więcej osób niż w bf4 każdą osobę którą zapytasz która część była lub jest lepsza odpowiadają bf3 i tam większość pozostała. Ze znalezieniem osób do gry nie będziesz miał problemu sam osobiście od czasu do czasu wracam i zagram kilka Conquestów lub DM.
Sam posiadam battlefield'a 4, który nie przypadł mi do gustu. CS GO posiadam, ale tak średnio ogarniam strzelanie
Siema . Szukam kogoś do gry w bf'a 3, najlepiej z premium. Moje wymogi to sama gra no i ts3 lub skype. Mam 15 lat.
Podstawka czy jakieś "niestandardowe tryby"??
Wymagany jakiś określony level??
Mam podstawke i premium, więc obojętnie jakie mapki. Level nie jest wymagany
do bf3 raczej nie znajdziesz ludzi juz byl taki temat...Wiekszosc osob gra w CS:Go gdzie liczy sie skill lub nastepne bf3-4 lub bfbc2 - zainwestuj w CS:GO - tu znajdziesz mega rozrywke na wysokim poziomie.
Na wysokim poziomie, czyli ludzi, którzy kupują nowe konta bo na wcześniejszych dostali bana na cheaty. W csie to jest jakaś plaga z tymi odpalonymi graczami.
Zagra ktoś jeszcze? Origin: vMikePL. Zapraszajcie jak coś.
Ktoś byłby chętny, aby zagrać?