Szukam graczy do CS:GO GOLD NOVA III

Witam, Granie na samemu jest już irytujące ponieważ trafiam często na ludzi którzy nie chcą podać żadnego info a ostatnio jak grałem dostałem bana na 7 dni za to ze mnie ruski team wyrzucił..

Mam 15 lat i mam Gold Nova III

Wiek mi obojętny i mogę nazbierać kilku koleżków co do komunikacji będzie problem bo z Ts'em mam problem wiec nie wiem czy nie zostaniemy przy Skype ...

Mozecie dodać mnie do znajomych : http://steamcommunity.com/profiles/76561198133565287 . Zaczęły mi się wakacje i mam trochę czasu co jakiś czas będę mógł siedzieć po nocach :) zapraszam do znajomych :)

w CS gram jakieś 3 tygodnie i również szukam ekipy, moja ranga to gold 2 i z chęcią pogram z tobą a najlepiej z całą drużyną :) ( mam ts3)

"dostałem bana na 7 dni za to ze mnie ruski team wyrzucił.."

Ziomek... to chyba już kilka dobrych razy Cię wyrzucili, pewnie jesteś po prostu aż tak ch.. kiepski albo toksyczny że nawet ruskie nie chcą z Tobą grać.

Gram już w CSGO dość długo o.O ale pierwsze słyszę, że można dostać bana za bycie wyrzuconym. To ile razy muszę Ci wyrzucić, żeby coś takiego się stało?

Gram już w CSGO dość długo o.O ale pierwsze słyszę, że można dostać bana za bycie wyrzuconym. To ile razy muszę Ci wyrzucić, żeby coś takiego się stało?

Po prostu wcześniej zostałem wyrzucony bo o to prosiłem ale później ruskie grały zauważyli ze nie jestem rusek to mnie wy***ali z parti ...

w CS gram jakieś 3 tygodnie i również szukam ekipy, moja ranga to gold 2 i z chęcią pogram z tobą a najlepiej z całą drużyną ( mam ts3)

Dodaj mnie na steamie :)

Może chodziło o ban za wyrzucanie graczy(głosowanie za wyrzuceniem) sam takiego dostałem...

Może chodziło o ban za wyrzucanie graczy(głosowanie za wyrzuceniem) sam takiego dostałem...

No takiego to też miałem, ale to jest przecież jak Ty banujesz.

Również bardzo chętnie pogram. Oczekuję od towarzyszy wieku powyżej 18 lat. Mój nick steam : Pisarz miłości , Gold Nova IV. Pozdrawiam :)

Witam, Granie na samemu jest już irytujące ponieważ trafiam często na ludzi którzy nie chcą podać żadnego info a ostatnio jak grałem dostałem bana na 7 dni za to ze mnie ruski team wyrzucił..

Mam 15 lat i mam Gold Nova III

Wiek mi obojętny i mogę nazbierać kilku koleżków co do komunikacji będzie problem bo z Ts'em mam problem wiec nie wiem czy nie zostaniemy przy Skype ...

Mozecie dodać mnie do znajomych : http://steamcommunity.com/profiles/76561198133565287 . Zaczęły mi się wakacje i mam trochę czasu co jakiś czas będę mógł siedzieć po nocach :) zapraszam do znajomych :)