Szukam dość ogarniętych osób do gry DCUO (gra od początku) ,musi być skype lub ts
Szukam graczy do DCUO
Bardzo chętnie zacznę od początku ale wiesz że w tej grze trzeba kupić coś tam żeby się rozwinąć.
Co masz na myśli?
Gra posiada dodatki które musisz kupić, inaczej gra nie ma sensu...
Nie znam się to się wypowiem, widze że to już dewiza każdego gracza z tego forum...
DCUO jest za darmo ale pograsz tylko najwyżej do osiągnięcia cap lvla potem trzeba płacić abonament żeby grać normalnie gdyż granie na F2p jest tak ograniczone że szkoda gadać możesz przechowywać tylko 2000golda...,masz ograniczoną ilość miejsc w ekwpunku i można tak wymieniać i wymieniać.
Jeszcze sporym ograniczeniem jest brak jakich kolwiek dodatków dla F2p wyszło ich już z 10 jak nie więcej i każdy kosztuję po 10dolców chyba że masz konto legendary i płacisz co miesieczny abonament to wtedy wszystko masz za darmoche.
z własnego doświadczenia powiem że grałem do osiagnięcia maksymalnego poziomu tj 30 pograłem potem może jeszcze z tydzień bo myślałem że uda mi się coś osiągnąc nie płacąc wcale wkońcu doszło do tego że limit pienięzny nałożony dla f2p jest zbyt przesadzony i nie można było kupic nawet potek do uleczania nie wspominając już o kupnie Eq do dalszej gry.
Podsumowując moim zdaniem nie warto podchodzić do tej gry na F2p. Miałem okazje testować konto z opłacanym abonamentem i róznica jest gigantczyna we wszystkim.
Posiadam dodatki:
fight for the light
origin crisis
Szukam dość ogarniętych osób do gry DCUO (gra od początku) ,musi być skype lub ts