Szukam graczy do dlugiej, wspolnej gry ;)

Czesc szukam graczy do.... Mein2 :)!. Chcialbym pograc jak 'za dawnych lat' ze stala grupa. Jesli ktos chcialby pograc ''z nami (siostra). Oczywiscie od 0 na INNYM serwerze niz solar. Pewnie Tortuga. Od razu mowie, ze nie chce zadnego priva. PS: Sory ale na tym komputerze nie moge wprowadzac polskich znakow.

Polecilbym w takim razie zmienic temat na odpowiedni :)

Ja mogę ale na privie. Może być hard bo nie bawi mnie to żeby na plu lurować moby. (Wiem że pisałeś że nie chcesz priva)

Aktualnie nie ma sensu grac na globalu. Chyba ze chcesz grac tak o pietruche bez cisnienia. Minimim rok grania to na farcie skille wbijesz na wysokie G. Tez mialem okres ze global i global, ale wytrzymywalem max do 50lv i boooring. Ew za drogie aby bawic sie w pvp czy kontent pve. Farma nie mozliwa bo weterani pozajmowali najlepsze spoty. Zerknij sobie na antaris.pl. Startuje 18 czerwca. Serwer medium/hard. Medium do 50lvla pozniej juz hard jak na globalu. Warto poczytac prezentacje bo mi szczena opadla. Duzo do roboty bedzie. W razie W pisac do mnie na pw. Skrecimy ekipe.

Dokładnie, global to nie to samo co kiedyś, teraz bez ogromnego wkładu czasu lub pieniędzy, nic nie osiągniesz... No chyba, że trafisz na event i uruchomisz X botów, żeby farmiły dla Ciebie skrzynki, piłki, czy karty...

Tak jak mój przedmówca, polecam nadchodzący prywatny serwer Antaris. Zapowiada się przednia zabawa. Jeśli jednak jesteś wrogiem prywatnych serwerów, to jednym rozsądnym rozwiązaniem, jest Singapore.

Zaleta serwera SG (singapur) jest translacja na jezyk PL i brak p2w, ale niczym sie nie rozni od wersji naszej rodzimej. Hmm musieli by otworzyc serwer na starych zasadach z starym IS'em to moglbym sie skusic. Najlepiej z okresu 2007-2009.

@CicutaVenenum skoro antaris to moze skreimy ekipke do luznego grania. koszt gildii to 10kk, wiec male wyzwanie bedzie :)

Jeśli chodzi o Antaris, to jestem chętny ;)

Czyli Antaris, już pobieram :D, pisać kim ewentualnie byście grali jakie któlestwo etc. :D, mój nick pewnie Royan :)

Sa 2 krolestwa chunjo i jinno, ale pod innymi nazwami i na nowych mapach. Pobieram dopiero. Hmm chyba Wojo lub Dagger.

Może antaris ? Dziś startuje, sam zamierzam grać więc może jeszcze ktoś.

Może antaris ? Dziś startuje, sam zamierzam grać więc może jeszcze ktoś.

Przeczytaj pare postow wyzej.

Przeczytaj pare postow wyzej.

Wiem widziałem. Tyle że mówię ze też będę grać.

Ja też się pisze na antaris. Może jakiegoś tsa ogarniemy.

To jak do tych "czerwonych czy do tych niebieskich" :D?

skąd ściągacie? bo mi sie cały czas włacza strona MPC...

nvm nie wiem dlaczego ale na mozilli nie odpala mi sie ich strona tylko przekierowuje mnie ciagle na forum, na chrome śmiga ;p

skąd ściągacie? bo mi sie cały czas włacza strona MPC...

nvm nie wiem dlaczego ale na mozilli nie odpala mi sie ich strona tylko przekierowuje mnie ciagle na forum, na chrome śmiga ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/1549228-client/#entry13102516

Ja jestem w czerwonych więc jak coś dodajcie : Volt

Czesc szukam graczy do.... Mein2 :)!. Chcialbym pograc jak 'za dawnych lat' ze stala grupa. Jesli ktos chcialby pograc ''z nami (siostra). Oczywiscie od 0 na INNYM serwerze niz solar. Pewnie Tortuga. Od razu mowie, ze nie chce zadnego priva. PS: Sory ale na tym komputerze nie moge wprowadzac polskich znakow.