Szukam Graczy do Elderlands +17

Witam jestem Beniamin lat 20. Szukam ludzi którzy by chcieli spędzić miło czas w Elderlands.

Jeżeli zostaniecie na dłużej to pomyślimy o jakiejś gildi.

Wymagania: Server PvP, TeamSpeak, 17+lat.

Jeżeli ktoś będzie dopiero zaczynał albo coś nie wiedział będę próbował pomagać ile będę w stanie.

Czasami możemy zagrać w Lola jeżeli ktoś będzie chciał ;)

Pisać na priv :)

a powiedz mi zwiekszyli juz ilosc slotow i nie wywala z serwera?

Tak sloty zostały zwiększone. Wywalanie z gry nie jest powodem pełnego serwera tylko błędów w grze. Napisz do supportu że wywala Cie z gry, jaki serwer i system Windows. Jeżeli wyskakuje Ci jakiś błąd zrób screena i im wyślij. To postarają się jak najszybciej żebyś nie miał problemów z grą. Jilly ich grafik kontaktuje się z nim na fb. Z tego co wiem to do 30 dni zostanie zoptymalizowana gra, zmienione sterowanie, wygląd postaci i npc no i oczywiście wszystkie błędy starają się na bierzaco naprawiać nie dziwcie się że tak jest po to jest obt żeby jak najszybciej grę doprowadzić do ładu. Dzięki mnie naprawili już 11 błędów z którymi miała problem większa społeczność elderlands :) szukając błędów pomagasz im żeby gra stała jak najdłużej na "nogach" :)

Tutaj masz wiadomość od nich. Limit to 1200: On my previous game we had 1200 on a single server. :)

We can handle 800+ easy... I think the land may be too small for that though. :)

Witam jestem Beniamin lat 20. Szukam ludzi którzy by chcieli spędzić miło czas w Elderlands.

Jeżeli zostaniecie na dłużej to pomyślimy o jakiejś gildi.

Wymagania: Server PvP, TeamSpeak, 17+lat.

Jeżeli ktoś będzie dopiero zaczynał albo coś nie wiedział będę próbował pomagać ile będę w stanie.

Czasami możemy zagrać w Lola jeżeli ktoś będzie chciał ;)

Pisać na priv :)