Gra zapowiada się miodnie ale obecną sytuacją na serwerach to jakaś klęska więc moje pytanie brzmi, czy jest jakaś informacja odnośnie poprawienia sytuacji z lagami ?
Szukam graczy do Elderlands
Dla tych ca mają jakiś problem z powiększeniem miejsca. Dostałem taką wiadomość od nich On my previous game we had 1200 on a single server.
We can handle 800+ easy... I think the land may be too small for that though. a jak ktoś chce pograć razem nawet jak ktoś zaczyna pomogę od 1lvl nauczę jak coś nie będzie wiedział. Przy okazji zapraszam na teamspeak. Zapraszam na priv.
Jak widać nie ma ograniczenia do 70 osób tylko 1200 na 1 server
To ja poproszę pw z teamspeakiem, może jakoś przeboleje lagi, nie wiem czy dziś pogram bo z kumplem katujemy boarderlandsów nowych ale chyba jeszcze powinienem pare chwil w grze spędzić. Takie pytanko do osób które już grają więcej, mieliście do czynienia z pvp/pk ? Jak się prezentuje ?
ja tez poprosze TS zagram jutro po 17 jak wroce z pracy
Witam... jeżeli chcesz zapraszam na teamspeak : pol-speak.pl / Kanał 95, nazwa Elderlands Team/ Hasło: elder121
Czesc,
Jak w temacie szukam graczy do Elderlands na serwerze Land Of War (PVP). (jesli ktos nie czytal newsa to gra startuje 22.10.2014)