Zgadzam się i mnie klimat pierwszy raz od kilku lat poruszył - przypomina mi mechanike Ultimy Online, jak czytam o pvp. Jednak nie pomaniaczycie, bo serwery leżą i kwiczą.
Jak by co mój nick Furgoth - Land of War.
Zgadzam się i mnie klimat pierwszy raz od kilku lat poruszył - przypomina mi mechanike Ultimy Online, jak czytam o pvp. Jednak nie pomaniaczycie, bo serwery leżą i kwiczą.
Jak by co mój nick Furgoth - Land of War.
Wiadomo kiedy servery on?
Panowie gral ktos w gre "Dransik"? Wydaje sie byc starym, podobnym tworem, a akcje PK na YT sa niesamowite.
Chętny do gry. Tylko serwery off
jak zwieksza pojemnosc serwerow do 500 osob chociaz to mozna by pograc
Dziwi mnie fakt limitu 70 osob na serwie w momencie, gdy swojego czasy wiecej osob gralo na osiedlowych ots'ach.
EDIT.
Krotko piszac, to co wyczytalem ze starszych wpisow administratora na temat planow EL:
- Systemy PvP na podstawie kryminalista/morderca (za zabicie, ograbienie zwlok gracza zostajemy krymininalistami i najprawdopodobniej nie wejdziemy do miasta bo zabija nas straznicy.)
- System paper doll - założone przedmioty będą widoczne na avatarze naszej postaci, dodatkowo do wyboru bedzie kilka podstawowych modeli postaci.
- Brak limitu poziomow doswiadczenia. Na chwile obecna cap wynosi 25 lv. Jednak tworcy zdecydowali sie na brak ograniczen, jak sie mozna domyslec w pewnym momencie lvl praktycznie bedzie stal w miejscu.
- Kolejna kwestia, ktora nie jest do konca pewna jest element sandboxu - budowa wlasnych domostw, bylo kilka razy poruszane, ale konkretow brak.
A coś wiadomo na temat kiedy serwery będą online? Bo już dobre kilka godzin są off.
ja tylko wczoraj pogralem 30 min na nonpvp bo na pvp sie nie dalo wbic... ale gra jest epicka
jeśli ktoś ma jakiegoś TS i chce razem pograć niech wyśle adres na priv
nie da sie wytrzymac z tymi serwerami, co jakis czas wywala i juz ciezko sie zalogowac ... mam nadzieje ze predko to ogarna
Dzisiaj pograłem, ale lagi jak cho..ra
Ja sie zglaszam tylko musicie mi powiedzieć jak sie zabija, bo klikalam co sie da i nie chcialo mi zabijac :S
a poszlas do lasu? ja tam klikam myszka i klikam 1 magiem i bije na dystans ze skilla
a poszlas do lasu? ja tam klikam myszka i klikam 1 magiem i bije na dystans ze skilla
Poszlam... i nic tak samo mialam jakis quest i nie mialam pojecia gdzie mam isc, nie bylo nigdzie nic zaznaczone... :S
teoretycznie wystarczy przeczytac dokladnie, jak cos nie rozumiesz wpisujesz w google i wiesz, pierwszy quest polega na tym zeby podejsc do czerwonej kulki w srodku miasta i na nia kliknac
no questy trzeba dokladnie czytac a jak czegos nie rozumiesz to pisz tam na chacie sporo polakow zawsze ktos pomoze
serwery nie działają
Siemanko, też zagram. Tylko poszukuję kogoś kto zacznie od 1lvl zemną
zapraszam wszystkich na www.forum-elderlands.xaa.pl