Szukam graczy do gier na PS4

Szukam graczy do gier na PS4 :

- Battlefield 1 ( wymagam aby osoba miała premium ponieważ grywam na mapkach dużo większych niż te zwykłe oraz lepiej się gra z premium )

- UFC 2 (Jedynie walki towarzyskie dla zabawy)

- Fifa 17 ( Mecze towarzyskie , czasami jakieś zawody)

- Grand Thef Auto V (Zabawa i jeszcze raz pełna zabawa)

Wymagania wiekowe - min 18 lat ukończone

Wymagam posiadania mikrofonu na PS4 do Padu jest w zestawie tak więc nie przyjmuje do wiadomości że ktoś nie ma !

Szukam normalnych ale dorosłych osób do dobrej zabawy w wyżej wymienione gry .

Proszę podać nazwę na PSN , wiek , w którą grę chcesz z wymienionych zemną grać a ja zdecyduje czy cię dodać .

Uwaga ilość osób jakich mogę przyjąć do wspólnej gry to : 4

Jeśli twoje zgłoszenie będzie mi odpowiadać otrzymasz zaproszenie do znajomych na PSN a po przyjęciu zaproszenia zostaniesz zaproszony do Imprezy w celu zweryfikowania zgłoszenia .

Proszę nie hejtować mnie za wymagania jakie narzucam ale jest masa dzieciaków którzy myślą że każdy chce z nimi grać :D a chodzi przecież o to aby wspólna gra była pełna zabawy ale też odpowiednich manier .

Zgłoszenia można wysyłać również na PW

Aktualnie wolnych miejsc : 0 ( 4 Osoby już grają ze mną )

Pozdrawiam

Temat do kasacji !

Napisałem na PW do ciebie ale ja grywam tylko w For Honor lub GTA V

kupiłem ps4 pro po namówieniu przez dziewczyne i żałuje bo gry chodzą żałośnie i wyglądają paskudnie a kasy już nie odzyskam... ona nawet nie gra, nawet nie umie celować prawą gałką wiec ps4 leży i sie kurzy... pisze to tu by dać upust frustracji.

kupiłem ps4 pro po namówieniu przez dziewczyne i żałuje bo gry chodzą żałośnie i wyglądają paskudnie a kasy już nie odzyskam... ona nawet nie gra, nawet nie umie celować prawą gałką wiec ps4 leży i sie kurzy... pisze to tu by dać upust frustracji.

To że masz problem z opanowaniem pada nie znaczy że konsola jest kiepska . PS4 ma najlepszą grafikę i żaden PC nie oddaje takich wrażeń .

Co do celowania polecam kupić do pada http://allegro.pl/zestaw-8w1-gumek-nakladek-na-pada-dualshock-4-ps4-i6798818268.html?reco_id=c7362921-aa6a-11e7-9763-02de2ad126f9&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product to są osłonki dzięki temu się lepiej celuje .

Nie mam problemu z opanowaniem pada, tysiace godzin przegrałem grajac na kompie na padzie od x360, emulowalem ps1 i ps2 z dualshockiem2 też kawał czasu. Stwierdzam tylko obiektywne fakty że ps4 wyświetla znacznie gorsza grafike niż PC i do tego jeśli gra jest przynajmniej troche ładna to zacina jak jasna cholera tak niski ma FPS (np bloodborne, pokaz slajdów.).

Nie mam problemu z opanowaniem pada, tysiace godzin przegrałem grajac na kompie na padzie od x360, emulowalem ps1 i ps2 z dualshockiem2 też kawał czasu. Stwierdzam tylko obiektywne fakty że ps4 wyświetla znacznie gorsza grafike niż PC i do tego jeśli gra jest przynajmniej troche ładna to zacina jak jasna cholera tak niski ma FPS (np bloodborne, pokaz slajdów.).

Co ty gadasz za bzdury ns ps4 pro zacinają się gry ? wyświetla gorsza grafikę niż pc ? chłopie chyba jednak nie grałeś nigdy na ps4 w bf1 albo for honor boże skąd się tacy ludzie biorą :D

PS4 przewyższa wszystkie konsole a PC może sobie pomarzyć o takich wymaganiach bo żeby zrobić taki PC jak PS4 to trzeba wydać do 15 tys zł albo i więcej a PS4 Pro teraz za 2 tys kupisz z grami :P

w for honor czy bf1 na ps4 nie grałem ponieważ nie gram w gry dla 14 letnich dziewcząt, ale grałem w bloodborne i fps spada poniżej 30 cały czas, tak na oko to średnio z 20 fps jest. Sory ale zwyczajnie kłamiesz jeśli chodzi o wydajność tej konsoli. Zresztą, czego można sie spodziewać po sprzęcie z tabletowym CPU :D Jeśli chodzi o cene to co z tego, że ps4 jest tańszy, skoro nowe gry 300-400zł. Po roku grania wydasz wiecej niż jakbyś wydał na dobrego PCta do gier, nie wspominajac o tym, że co pewien czas trzeba kupic "refresh" konsoli (w tym wypadku ps4 pro) jeśli sie nie chce by gry były niegrywalne xD. Możesz fanbojować ile chcesz, komp za 5tys złotych jest we wszystkim lepszy od konsoli i starczy na dłużej.

Szukam graczy do gier na PS4 :

- Battlefield 1 ( wymagam aby osoba miała premium ponieważ grywam na mapkach dużo większych niż te zwykłe oraz lepiej się gra z premium )

- UFC 2 (Jedynie walki towarzyskie dla zabawy)

- Fifa 17 ( Mecze towarzyskie , czasami jakieś zawody)

- Grand Thef Auto V (Zabawa i jeszcze raz pełna zabawa)

Wymagania wiekowe - min 18 lat ukończone

Wymagam posiadania mikrofonu na PS4 do Padu jest w zestawie tak więc nie przyjmuje do wiadomości że ktoś nie ma !

Szukam normalnych ale dorosłych osób do dobrej zabawy w wyżej wymienione gry .

Proszę podać nazwę na PSN , wiek , w którą grę chcesz z wymienionych zemną grać a ja zdecyduje czy cię dodać .

Uwaga ilość osób jakich mogę przyjąć do wspólnej gry to : 4

Jeśli twoje zgłoszenie będzie mi odpowiadać otrzymasz zaproszenie do znajomych na PSN a po przyjęciu zaproszenia zostaniesz zaproszony do Imprezy w celu zweryfikowania zgłoszenia .

Proszę nie hejtować mnie za wymagania jakie narzucam ale jest masa dzieciaków którzy myślą że każdy chce z nimi grać :D a chodzi przecież o to aby wspólna gra była pełna zabawy ale też odpowiednich manier .

Zgłoszenia można wysyłać również na PW

Aktualnie wolnych miejsc : 0 ( 4 Osoby już grają ze mną )

Pozdrawiam

Temat do kasacji !