Witam Drodzy gracze,
jesteśmy nową Gildia o nazwie Melodia, chcesz zostać Podniebnym Jeźdźcem który mknie przez przestworza na swoim smoku, nic prostszego Wystarczy że zgłosisz się do mnie lub zastępcy a teraz trochę o nas:
Szukasz dobrej atmosfery?, lubisz grać z ludźmi i z nimi rozmawiać, śmiać się? to miejsce jest właśnie dla Ciebie, nie patrzymy na lvle doświadczenie itp, każdy się u nas odnajdzie zapraszamy wszystkich i każdego z osobna czekamy na Was! Jeśli nie chcesz dochodzić do Gildi, lecz po prostu cieszyć się grą wśród ludzi zapraszamy na naszego Discorda, oferujemy pomoc nowym graczom. Grasz w coś innego szukasz ludzi do grania razem? Wpadnij już dziś Zapraszamy Mój nick w grze Kuroyukine Gramy na serverze (New)Raken
Discord : https://discord.gg/Yqv2vRD
Szukam graczy do Gildi Riders of Icarus!
Ale po co grać na Rakenie XD to jest syf praktycznie zerowy ruch po co dzielić community które i tak jest niewielkie.
Jak z populacją tej gry? BTW> ja bym wolał przemierzać przestworza na tęczowym kucyku ;(
@piechciu jest nowy server ma okolo 2,5 mis. Populacja jest calkiem spora a do tego Jest możliwość cross serverów na Dungeony, wpadnij do nas na Discorda Zapraszamy
@SkyGrey wiesz jeśli dla Cb to jest syf, to nie widzę sensu abyś się tutaj wypowiadał. Skoro jest to nowy server mamy szanse coś osiągnąć Zresztą jak zaczyna się przygodę nową na najlepszym rozwiązaniem jest właśnie nowy server taki jest moje zdanie.
Witam Drodzy gracze,
jesteśmy nową Gildia o nazwie Melodia, chcesz zostać Podniebnym Jeźdźcem który mknie przez przestworza na swoim smoku, nic prostszego Wystarczy że zgłosisz się do mnie lub zastępcy a teraz trochę o nas:
Szukasz dobrej atmosfery?, lubisz grać z ludźmi i z nimi rozmawiać, śmiać się? to miejsce jest właśnie dla Ciebie, nie patrzymy na lvle doświadczenie itp, każdy się u nas odnajdzie zapraszamy wszystkich i każdego z osobna czekamy na Was! Jeśli nie chcesz dochodzić do Gildi, lecz po prostu cieszyć się grą wśród ludzi zapraszamy na naszego Discorda, oferujemy pomoc nowym graczom. Grasz w coś innego szukasz ludzi do grania razem? Wpadnij już dziś Zapraszamy Mój nick w grze Kuroyukine Gramy na serverze (New)Raken
Discord : https://discord.gg/Yqv2vRD