Szukam graczy do Gildi Riders of Icarus!

Witam Drodzy gracze,
jesteśmy nową Gildia o nazwie Melodia, chcesz zostać Podniebnym Jeźdźcem który mknie przez przestworza na swoim smoku, nic prostszego Wystarczy że zgłosisz się do mnie lub zastępcy a teraz trochę o nas:

Szukasz dobrej atmosfery?, lubisz grać z ludźmi i z nimi rozmawiać, śmiać się? to miejsce jest właśnie dla Ciebie, nie patrzymy na lvle doświadczenie itp, każdy się u nas odnajdzie zapraszamy wszystkich i każdego z osobna czekamy na Was! Jeśli nie chcesz dochodzić do Gildi, lecz po prostu cieszyć się grą wśród ludzi zapraszamy na naszego Discorda, oferujemy pomoc nowym graczom. Grasz w coś innego szukasz ludzi do grania razem? Wpadnij już dziś Zapraszamy Mój nick w grze Kuroyukine Gramy na serverze (New)Raken

Discord :
https://discord.gg/Yqv2vRD

Ale po co grać na Rakenie XD to jest syf praktycznie zerowy ruch po co dzielić community które i tak jest niewielkie.

Jak z populacją tej gry? BTW> ja bym wolał przemierzać przestworza na tęczowym kucyku ;(

@piechciu jest nowy server ma okolo 2,5 mis. Populacja jest calkiem spora a do tego Jest możliwość cross serverów na Dungeony, wpadnij do nas na Discorda Zapraszamy

@SkyGrey wiesz jeśli dla Cb to jest syf, to nie widzę sensu abyś się tutaj wypowiadał. Skoro jest to nowy server mamy szanse coś osiągnąć :) Zresztą jak zaczyna się przygodę nową na najlepszym rozwiązaniem jest właśnie nowy server taki jest moje zdanie.

Witam Drodzy gracze,
jesteśmy nową Gildia o nazwie Melodia, chcesz zostać Podniebnym Jeźdźcem który mknie przez przestworza na swoim smoku, nic prostszego Wystarczy że zgłosisz się do mnie lub zastępcy a teraz trochę o nas:

Szukasz dobrej atmosfery?, lubisz grać z ludźmi i z nimi rozmawiać, śmiać się? to miejsce jest właśnie dla Ciebie, nie patrzymy na lvle doświadczenie itp, każdy się u nas odnajdzie zapraszamy wszystkich i każdego z osobna czekamy na Was! Jeśli nie chcesz dochodzić do Gildi, lecz po prostu cieszyć się grą wśród ludzi zapraszamy na naszego Discorda, oferujemy pomoc nowym graczom. Grasz w coś innego szukasz ludzi do grania razem? Wpadnij już dziś Zapraszamy Mój nick w grze Kuroyukine Gramy na serverze (New)Raken

Discord :
https://discord.gg/Yqv2vRD