Siema
Poszukuje graczy abysmy fajnie razem wspolnie grali w Trickster Online. Oczywiscie naucze i bede we wszystkim pomagal. Oczywiscie dodam tez do mojej polskiej gildii
Szukam graczy do gry Trickster Online
Up
Może opowiesz coś o grze, na jakim serwerze grasz, cokolwiek co ludzi by zachęciło? Spamowanie zaproszeniem na forum raczej ludzi nie zachęci.
Jeżeli chodzi o Trickster Online to jest to gra bardziej przygodowa (takie mmo rpg). Gra polega na robieniu questow dzieki temu gracz zdobywa poziomy. Mozna tez robic party questy jak i monster questy. Wystepuja tez epizody. Postacie w grze rożnią się troche od tych w innych grach. W Trickster Online gram od 12 roku zycia i zadna gra tak mnie nie wciagnela jak ta (oczywiscie gram z przerwami).
Trickster ma troche bajkowa grafike ale bardzo fajnie się w nią gra. Powiem szczerze ze szukam troche nostalgii w grze bo gram tylko z bratem i jest kilku polskich graczy. Chcialbym mocno kazdego zachęcic do tej gry. Mam bardzo wysoki lvl i kazdemu kto chcialby w to grac bym pomagal bez problemu bo wiem ze kiedys tak samo bylem poczatkujacym graczem.