Szukam graczy do Guild Wars 2

Cześć wam drodzy forumowicze !

Szukam zaangażowanych w grę osób jak ja, które grają głównie w trybie PvE (podziemia itd)

-lat --

-W Guild Wars 2 grałem już kilka dni przed premierą a wcześniej uczestniczyłem w stress testach i 3 dniowych betach. Grę przerwałem bez żadnych sukcesów na koncie więc gram od nowa.

-Gram na serwerze [EU] Blacktide

-posiadam też mikrofon a kanał nawet tymczasowy można założyć na serwerach innych osób więc z komunikacją nie będzie problemów

Skontaktować się ze mną możecie poprzez PW badź w temacie.

Jeśli mnie nie ma mnie w grze a wy gracie to wyślijcie mi wiadomość, odpiszę na 1000000%

Ogłoszenie nie aktualne.

Sprawdź: Aiwe.eu a jeśli Ci się spodoba, to rkrutację prowadzimy na stronie pod zakładką /forum/

Ogólnie w gildii mamy osoby, które grają od premiery, ale nie brakuje również nowicjuszy i dopiero expiących :)

Do tego naszym głównym trybem jest RolePlay (gra fabularna) dzięki czemu wyciskamy z Lore gry ile tylko można, dodatkowo nie brakuje u nas PvE, czy PvP.

W razie pytań - śmiało!

Ja chętnie bym spróbował się zaangażować do tej gry, bo ostatnio nie mogłem się zebrać w sobie żeby znów w nią zagrać. Czekam na info odnośnie co i jak na PW

Cześć wam drodzy forumowicze !

Szukam zaangażowanych w grę osób jak ja, które grają głównie w trybie PvE (podziemia itd)

-lat --

-W Guild Wars 2 grałem już kilka dni przed premierą a wcześniej uczestniczyłem w stress testach i 3 dniowych betach. Grę przerwałem bez żadnych sukcesów na koncie więc gram od nowa.

-Gram na serwerze [EU] Blacktide

-posiadam też mikrofon a kanał nawet tymczasowy można założyć na serwerach innych osób więc z komunikacją nie będzie problemów

Skontaktować się ze mną możecie poprzez PW badź w temacie.

Jeśli mnie nie ma mnie w grze a wy gracie to wyślijcie mi wiadomość, odpiszę na 1000000%

Ogłoszenie nie aktualne.