Szukam graczy do Ligi - darmowy Manager piłkarski (bez kont premium itd.)

Szukam graczy do mojej ligi w grze w której wcielamy się w managera i obejmujemy swój klub. Gra dla ludzi którzy cenią sobię główkowanie w grze i taka posada nie jest im obca..

Plusy gry:

- brak kont premium - każdy ma jednakowe szanse by dojść do 1 ligi (co jest cholernie trudne z doświadczenia wiem, moje najlepsze osiągnięcie - V liga PL)

- nie jest to gra która pożera czas - w tygodniu 2 mecze (środa - sparing/puchar, niedziela - liga)

Po wymianie pewnych infromacji z osobą odpowiedzialną za forum, pozwolę sobię na jeszcze jedną wiadomość w formie sprostowania linku.

Jeśli chcesz dołączyć do mojej Ligi (chętnie na forum ligi pomogę, mogę zostać również mentorem - duża pomoc w zaznajomieniu z grą), zapraszam do rejestracji z tego linku:

http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=UTCVCF (reflink, dzięki któremu trafisz do mojej ligi, korzyści dla mnie - brak)

Link bezpośredni do gry, zapraszam tutaj:

http://www.hattrick.org/

P.S Zostało już tylko 4 miejsc w mojej lidze, kto pierwszy ten lepszy:)

Edit : 3 ostatnie

Edytka podpowiada że to już 2 miejsca w lidze!

Ostatnie miejsce! :)

W lidze pozostało 5 wolnych miejsc, dzięki za dołączanie :)

Edit: 4 miejsca - aktualizacja linku

Rezerwuję jedno miejsce, grałem kilka lat tamu doszedłem do V Ligi w Polsce, zapomniałeś dodać iż można grać z ludźmi z całego świata :) Tak pozatym popieram słowa twórcy tematu - NIE MA bardziej rozbudowanej gierki tego typu, by dojść na sam szczyt potrzeba kilkunastu jak nie kilkudziesięciu sezonów no i myślenia.

Rezerwuję jedno miejsce, grałem kilka lat tamu doszedłem do V Ligi w Polsce, zapomniałeś dodać iż można grać z ludźmi z całego świata Tak pozatym popieram słowa twórcy tematu - NIE MA bardziej rozbudowanej gierki tego typu, by dojść na sam szczyt potrzeba kilkunastu jak nie kilkudziesięciu sezonów no i myślenia.

No i super kolejny kolega do Ligi :) W razie jakichkolwiek pytań proszę o wiadomość prywatną na grze, bądź tutaj :)

Również mógłbym się pobawić. Tylko ostrzegam, ze jestem całkiem zielony w tej grze grałem niekiedy w różne menagery lecz chyba to nie to samo. Więc jeśli wolałbyś graczy którzy coś kumaja spoko ^^

Również mógłbym się pobawić. Tylko ostrzegam, ze jestem całkiem zielony w tej grze grałem niekiedy w różne menagery lecz chyba to nie to samo. Więc jeśli wolałbyś graczy którzy coś kumaja spoko ^^

Zapraszam graczy którzy nie mieli z tą grą styczności również:) W grze jest szeroki system pomocy dla nowych graczy: od początkowej licencji która oprowadza po grze - do wyciągnięcia 1mln (co w moim przypadku pozwoliło na zakup 6-ciu 17-latków, z których za kilka sezonów zamierzam zrobić filar mojej pomocy), mentora - gracza doświadczonego który będzie miał podgląd na Twoje poczynania, rozbudowane wewnętrzne forum w którym znajdziesz odpowiedź na nurtujące pytania.

P.S Poszła dla Ciebie wiadomość PW - gdyż na każde miejsce w lidze jest indywidualny link, tym samym ten wyżej wciąż aktywny:)

Zapraszam graczy którzy nie mieli z tą grą styczności również W grze jest szeroki system pomocy dla nowych graczy: od początkowej licencji która oprowadza po grze - do wyciągnięcia 1mln (co w moim przypadku pozwoliło na zakup 6-ciu 17-latków, z których za kilka sezonów zamierzam zrobić filar mojej pomocy), mentora - gracza doświadczonego który będzie miał podgląd na Twoje poczynania, rozbudowane wewnętrzne forum w którym znajdziesz odpowiedź na nurtujące pytania.P.S Poszła dla Ciebie wiadomość PW - gdyż na każde miejsce w lidze jest indywidualny link, tym samym ten wyżej wciąż aktywny:)

Już jutro pierwsze meczyki w sezonie, zapowiada się ciekawie, choć mamy jeszcze widzę 4 miejsca w lidzę, postaram się podpytać znajomych może ktoś do nas zechce dołączyć przed samym startem.

Dokładnie jutro zaczyna się prawdziwa zabawa.

Zaktualizowałem link = 3 ostatnie wolne miejsca w lidze :) Zapraszam serdecznie.

Czy gracz z Fify menager da radę w tej gierce coś zdziałać?

Czy gracz z Fify menager da radę w tej gierce coś zdziałać?

Myślę że dasz radę, gdyż w fifach też trzeba było mieć głowę na karku i troszkę pogłówkować by się wybić przed szereg (czytaj szybciej coś osiągnąć) Także zapraszam serdecznie spróbować swoich sił.

Haha, pierwszy meczyk wygrany 3:1, chyba rodzi się ze mnie namiastka Managera!

P.S Jak tam u Was wyniki?

Po dwóch tygodniach sezonu, mój zespół posiada 6 pkt! Nie liczyłem na tak udany start, w takim wypadku nie pozostaje nic innego jak dalej szykować się do awansu z ligii już w pierwszym sezonie!

Goń kolego goń, u mnie poczynania w VI lidze narazie nie tak źle - 3pkt u siebie i 1pkt na wyjeździe z najsilniejszą drużyną ligii :)

Zostało może to ostatnie miejsce jeszcze? :3 Doszedłbym, ale nie użyłem reflinka :/

Wczoraj były jeszcze 2 wolne miejsca, gdyż jedno się zwolniło. Przykro mi ale teraz nie mogę sprawdzić, gdyż jestem na wyjeździe służbowym z pracy i nie mam zbytnio na to czasu i możliwości (brak aplikacji na telefonie, trzeba będzie ją w końcu zainstalować i zmienić tel. na taki który pociągnie więcej apek :D) . Proszę spróbować, myślę że nic się nie zmieniło w jeden dzień :)

P.S W razie jakichś zagwostek w grze proszę o poruszenie tematu na forum, postaram się pomóc.

4 tydzień za nami... i pierwsze miejsce z przewagą 2pkt staje się faktem. Od dzisiaj także posiadam szkółkę j~uniorów by szkolić młode talenty. Polecam !

Szukam graczy do mojej ligi w grze w której wcielamy się w managera i obejmujemy swój klub. Gra dla ludzi którzy cenią sobię główkowanie w grze i taka posada nie jest im obca..

Plusy gry:

- brak kont premium - każdy ma jednakowe szanse by dojść do 1 ligi (co jest cholernie trudne z doświadczenia wiem, moje najlepsze osiągnięcie - V liga PL)

- nie jest to gra która pożera czas - w tygodniu 2 mecze (środa - sparing/puchar, niedziela - liga)

Po wymianie pewnych infromacji z osobą odpowiedzialną za forum, pozwolę sobię na jeszcze jedną wiadomość w formie sprostowania linku.

Jeśli chcesz dołączyć do mojej Ligi (chętnie na forum ligi pomogę, mogę zostać również mentorem - duża pomoc w zaznajomieniu z grą), zapraszam do rejestracji z tego linku:

http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=UTCVCF (reflink, dzięki któremu trafisz do mojej ligi, korzyści dla mnie - brak)

Link bezpośredni do gry, zapraszam tutaj:

http://www.hattrick.org/

P.S Zostało już tylko 4 miejsc w mojej lidze, kto pierwszy ten lepszy:)

Edit : 3 ostatnie

Edytka podpowiada że to już 2 miejsca w lidze!

Ostatnie miejsce! :)