Szukam graczy do MMORPG-ów na dłuższy playtime

Witam

Jestem zajadłym graczem w wieku 25 lat, niestety moja ekipa się posypała i z chęcią dołączę do kogoś lub rozpocznę z kimś przygodę w takim mmorpg-u jak:

-Ragnarok (official jak i private server z naciskiem na 3rd'y)

-Tera

-Guild Wars 2

Szukam także ludzi do Smite'a - preferuje grę ADC.

Wiek nie ma znaczenia - bez spin, heheszky, wspólne granie.

Jeśli chcesz zaproponuj jakiś tytuł - jestem otwarty na nowości.

Możesz dołączyć do nas :) Sprawdź stronę: Aiwe.eu

Jesteśmy stabilną gildią, działamy nieprzerwanie od 2011 roku i nie planujemy się rozpadać :)

Gramy głównie w Guild Wars 2, ale zdarza się nam też spędzać czas przy innych tytułach.

Jeśli Ci się spodoba, rekrutacje prowadzimy pod zakładką /forum/

Ja jutro zaczynam grać w gw2, jednak mam rozwaloną kartę dźwiękową, nie mam komunikacji głosowej. Jak nie problem, możemy w coś razem pograć.

Możesz dołączyć do nas Sprawdź stronę: Aiwe.euJesteśmy stabilną gildią, działamy nieprzerwanie od 2011 roku i nie planujemy się rozpadać Gramy głównie w Guild Wars 2, ale zdarza się nam też spędzać czas przy innych tytułach.Jeśli Ci się spodoba, rekrutacje prowadzimy pod zakładką /forum/

Xar, skontaktuj się ze mną jeśli rozpatrzycie pozytywnie podanie. Podpowiesz mi co nieco jeśli to nie będzie problemem.

Witam. My gramy w Limit RO. Mid rate serwer, 3rd, renewal. Jak coś to się odezwij. Pozdro

Witam. My gramy w Limit RO. Mid rate serwer, 3rd, renewal. Jak coś to się odezwij. Pozdro

Zapodaj namiar!

Jak chcesz zacząć gre na GW2 daj namiary na serwer i można popykać :D

Ja gram na serwerze Blacktide, choc serwer ma znaczenie tylko przy WvW, expic mozna wspolnie :). Obecnie leveluje warka, wiec jak ktos chce to pisac dodac mnie do znajomych i zaprosic/napisac na pw - Larikal.2671 :D

Jak co chunmee.2915 :P kto chętny dodawać i popykamy :) jak besposrednio ts to overgames.pl kanal prywatny12 jak nie wolno podawac tso na forum t sorki

Witam

Jestem zajadłym graczem w wieku 25 lat, niestety moja ekipa się posypała i z chęcią dołączę do kogoś lub rozpocznę z kimś przygodę w takim mmorpg-u jak:

-Ragnarok (official jak i private server z naciskiem na 3rd'y)

-Tera

-Guild Wars 2

Szukam także ludzi do Smite'a - preferuje grę ADC.

Wiek nie ma znaczenia - bez spin, heheszky, wspólne granie.

Jeśli chcesz zaproponuj jakiś tytuł - jestem otwarty na nowości.