Szukam Graczy do PoE

Hej. Na wstępie powiem, że dość zaciekawiła mnie ta gra, jednak kompletnie nie ogarniam o co w niej chodzi. Nie wiem co to ligi, jak się w nią gra, jaki build dla jakiej postaci i tak dalej.

Jednak nadal mnie intryguje i chciałbym w nią zagrać, a może i grać dłużej. Więc! Szukam mentora, który opowie mi co nie co o tej grze, nauczy w nią grać i podpowie jak dobrze zacząć. Oczywiście najlepiej, aby też grał ze mną i uczył co i jak ;)

Pozdrawiam ^^

Jezeli jestes w stanie wstrzymać się do 12 grudnia (do piątku) to mozemy pograc razem na nowej lidze Softcore :)

Granie w PoE ? Nowa liga ? Piszę się :) ! Napisz do mnie na PW.

Ja zagram najwcześniej w niedzielę, albo zacznę w piątek, bo w soboty mnie nie ma. Jednak myślę, że można pochytać tsa i w kilku zacząć nową ligę (cokolwiek to jest xD )

Ja mogę zacząć w sumie od poniedziałku rano, bo nie mam zajeć. A na weekend jestem niedostępny ^^, ale jak się coś ułoży, to jestem jak najbardziej żeby dołączyć, teoretycznie mam swoją gildie(małą, bo małą, 3 osoby) w PoE (niestety bez guild stash'a) i mogę udostępnić kanał jeżeli to będzie jakaś grupa do 5 osób ^^

Hej. Na wstępie powiem, że dość zaciekawiła mnie ta gra, jednak kompletnie nie ogarniam o co w niej chodzi. Nie wiem co to ligi, jak się w nią gra, jaki build dla jakiej postaci i tak dalej.

Jednak nadal mnie intryguje i chciałbym w nią zagrać, a może i grać dłużej. Więc! Szukam mentora, który opowie mi co nie co o tej grze, nauczy w nią grać i podpowie jak dobrze zacząć. Oczywiście najlepiej, aby też grał ze mną i uczył co i jak ;)

Pozdrawiam ^^