Szukam graczy do RaiderZ

Witajcie poszukuje chętnych osób do gry w RaiderZ EU West na serwerze Crawler.

Gra nie jest opuszczona jak dużo osób myśli, jest sporo aktywnych graczy na pewno jest z kim polatać po dungach.

Sporo jest graczy również z Polski.

Wymagania to jedynie sprawny mikrofon :)

Kontakt w tym temacie lub zapraszam na skype : "strkamil456" lub "mrsmile123@hotmail.com"

To bd grali w c9 czy raiderz?

Aktualnie gram w c9 ale jak by bylo z kim w raiderz to chetnie bym pogral bo jak dla mnie to narazie najlepszy non-target ;)

Raiderz to taki wymuszony non-target :D

Gra jest rewelacyjna według mnie jest lepsza od TERY pod względem walki.

Pobieram na noc więc już jutro od rana będę grał

Tak szczerze napisze że też bym zagrał w raiderz ^^

O miło :)

Jak pobierzecie itd.

to zapraszam na skype "strkamil456" :)

ostatecznie możemy załatwić ts'a.

Crawler to serwer NA. Wersja EU zamknieta. Gra ogolnie podupada i nie ma updejtow. End gejmu brak a content szybko sie konczy. Lepiej graj w C9.

To to jest NA wiem, że nie ma EU bo grałem. Gra mi się bardzo podoba, graczy jest naprawdę dużo i dużo zaczyna grę (widać na mapie startowej) oraz z tego co mi wiadomo ma niedługo wejść lvl cap z nowym content'em.

Zresztą szukam na razie ekipy na RaiderZ jeżeli by nam się fajnie grało a gra znudziła to żeby z nimi przejść na inną wybraną przez nas grę.

gra jest na prawdę przyjemna, jest dużo Brazylijczyków, którzy przeważnie są chętni do pomocy w instancjach i innego typu trudnych questach czy bossach, gra warta poświęcenia chwili czasu, mnie zatrzymała na bardzo długo :)

Zgadzam się jak dla mnie to jest na razie jedyna gra która mnie na tak długo zatrzymała (na EU) wcześniej był tylko metin2.

Tak od kiedy gram w lola trudno mi się do jakiegoś mmo przyzwyczaic może dlatego, że gram sam nie wiem. Ale właśnie dla tego szukam ekipy do tej gry jak i innych.

Proponuje skolowac tutaj ekipe multigamingowa amatorska bez zobowiazan ktora bedzie zrzeszac fanow gier non target. Do wiekszej ekipy dolacze i nawet w gry retro pogram hehe ale musi byc stala ekipa co nie ucieknie po paru dniach.

Właśnie o takie coś mi chodzi :)

korzystacie z ts3 czy skype? wole ts3 bo nie mam zamiaru sluchac dyszenia do mikrofonu na skype:D

c9 sciagnie sie za 2h .

Ale nie w C9 :/

Tak wolałbym korzystać z Ts3

Aktualnie jest RaiderZ nie C9.

Raiderz tez sciagne :)

Ja również ściągam. Już kiedyś w to grałem ale mało polaków było wiec przestałem, bo samemu nudno, więc jak jakaś ekipa się zbierze to jestem chętny. :)

Jest ekipa mamy ts'a 3 więc ściągaj i gramy.

Na chwile obecną jest około 3-4 osoby.

Jak by co chętnych zapraszam na PW to podam ts'a.

Dawaj tutaj tego ts'a bedzie mniej roboty niż tak odpowiadać na każdą wiadomość.