Szukam graczy do Salem

Jak w temacie, poszukuje graczy do którzy razem ze mną zagłębią się w świat gry Salem. Poszukuję zarówno osób które brały udział w open becie jak i tych które chcą po prostu przetestować grę.

Wymagania:

-Skype/Ts

-Trochę wolnego czasu

- +15 lat

Piszcie pod postem :)

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/dzis-wieczorem-oficjalna-premiera-salem-czyli-crafting-mmo-z-opcja-permanentnej-smierci

Nie spełnię obecnie wymagań odnośnie skype/ts - jestem z jakiejś epoki i nie mogę przemóc się jeszcze z tym :P

ale jeśli jesteś nowym graczem - to mogę zaproponować jakąś tam pomoc, lub tudzież może nawet zaprosić w kontekście lokalizacji - tzn. byś mógł rozbić obóz blisko mojego domostwa (wasz wybór)

czym większa społeczność myślę ze ciekawiej gra się

wy przyszłości można myśleć odnośnie budowy miasta

albo możecie szukać już na forum salem jakiegoś miasta :] może ktoś przyjmie was

zaznaczam ze Salem jest ryzykownym miejscem jak nie znasz na bank ów osób ...

Siemaneczko, raczej zagram (bądź spróbuję zagrac, bo kiedys włączyłem na starym komputerze to mi się cięło xd) no i można coś ugrać jutro/nawet dzisiaj po 19 (do 21:30 max mogę).

Również jestem chętny na wspólną grę. Proszę o PW.

Ja jak coś tez zacznę ale dopiero jutro jak ktoś chętny też piszcie na PW

IGN: Kapowsky

Mozna by sie zgadac.

Sam sprawdziłem produkcję i niestety odpadam, cały ten system dla mnie nie podchodzi.

Ja też mógł bym zagrać ale będzie to moje 1 spotkanie z tą grą.

Właśnie instaluje. Jak coś dajcie namiar na ts

Także bym zagrał jednak nie posiadam mikrofonu, na TS mogę oczywiście być.

O co chodzi? Wczoraj skończyłem rozgrywkę, wyłączyłem grę, a dzisiaj muszę zaczynać od nowa???

Jak w temacie, poszukuje graczy do którzy razem ze mną zagłębią się w świat gry Salem. Poszukuję zarówno osób które brały udział w open becie jak i tych które chcą po prostu przetestować grę.

Wymagania:

-Skype/Ts

-Trochę wolnego czasu

- +15 lat

Piszcie pod postem :)

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/dzis-wieczorem-oficjalna-premiera-salem-czyli-crafting-mmo-z-opcja-permanentnej-smierci