Szukam graczy do Soul Of The Ultimate Nations

Poszukuję osób do gry w Soul Of The Ultimate Nation , ma ktoś ochotę zagrać i wrócić do starej gry ? Mam na myśli serwer koreański lub prywatny , ostatnio zacząłem grać na prywatnym i całkiem przyjemnie się gra bardzo polecam :) czekam na chętnych .

Piękne czasy sie przypominają:)Grałem w ta grę 3 lata,do samego zamknięcia,mój nick był wtedy ralfaustin:)gildia RTH,Triumph,a na koniec Balkans.

Również byłem w RTH , Abyss itp . Serwer europejski upadł więc grałem na prywatnych które też po kolei upadały gram na ostatnim na którym ludność wymiera znalazłem kilku polaków , mam zamiar zagrać na koreańskim gdzie gra więcej osób , jak dla mnie ta gra ma wielki potencjał .

Masz ochotę zagrać ?

Na koreańcu jest chyba blok IP?

Nie mam pojęcia

Kiedyś próbowałem tam zagrać,rejestracja jest tam skopana.

Aktualnie gram na prywatnym gra troche ludzi ale mało ;/

Pozdrawiam RTH, były Vice-Leader klanu (Mayev) :)

Witam :) masz ochotę wrócić ?

pozdrawiam:)

Trochę mało czasu mam obecnie, pykam w warframe i druga gra to było za dużo ale dzięki za propozycję :)

szkoda , jak się zdecydujesz pisz :)

Jakieś wymagania wiekowe ;p? Sam ile masz ;p?

jak dla mnie nie liczy sie wiek tylko dobra atmosfera i przyjemna rozgrywka z fajnymi ludźmi :)

Mozna coś pomyśleć ;p Mieszkam w Belgii i szukam właśnie sobie jakiejś gierki - taka odskocznia ;p A całkiem, całkiem spoko gierka wygląda ;) Jeśli zapodasz mi linki do tego prywatnego serwera to się zapoznam ;) Wpierw sobie sprawdze jak to wyglada ;p

Nigdy nie grałem w nią ;)

nexon.sun.to/download

Na początku będziesz miał problem ogarnąć , chętnie pomogę :)

Wpierw muszę ją pobrać ;p Także spokojnie - jakbym był w domu w Polsce to bym to pobrał w 5 minut ale tu mi pobiera tylko po 2,5mb/s :P W PL mam po ponad 20mb/s : P

ok

Muzyka w grze świetna ;D Styl coś z Spellforce ;D Pierwsze wrażenie: całkiem niezłe ;)

Jestem maniakiem jeśli chodzi o muzykę filmową i z gier ;D Takze 9,5/10 na muzyczke ;D

Nick ?