Chłopaki i dziewczęta przez to ,że moi koledzy nie grają w gry mam prośbę kto chcę z mną zagrać w tą fajna grę?
Wiek 16, mikro posiadam.Nick na steam M.E.T
Niech moc będzie z tobą
Chłopaki i dziewczęta przez to ,że moi koledzy nie grają w gry mam prośbę kto chcę z mną zagrać w tą fajna grę?
Niech moc będzie z tobą
Witam, mógłbym z tobą zagrać (musi być steam?)
a to jest f2p ?
@up tak jest f2p ;D, gra wydaję się być spoko, ale nie moje klimaty.
z tym ftp nie jest tak różowo, również zacząłem w to grać, ale ograniczenia zaczynają dokuczać, nawet za cargohold trzeba płacić, kupując subskrypcję (która swoja drogą wydaje mi się trochę za droga jak na tą grę) i tak musisz, a raczej dostajesz pozwolenia na dokonywanie kolejnych zakupów które rozszerzają premke. Niby offtopic ale tak chciałem tylko ponarzekać bo zaczynałem się wciągać ale za te pieniadze to wole kupic wildstar gw2 i secretworld (rok gry w swotr z hakiem)
Jeżeli któryś z wam chce 7 dni darmowej subskrybcji, logujecie się na swtor.com (oficjalna strona) i klikacie http://www.swtor.com/r/2k3dHl, akceptujecie i macie 7 dni darmowego suba. Po tym czasie możecie przedłużyć za 30 zł lub grać jako f2p. Może wam to pomoże w jakimś stopniu rozpocząć przygodę z grą.
Mógłbym zagrać ale niestety mam już coś około 20 lvl i nie chce mi się od nowa zaczynać.
Jak posiadacie steam to możecie się pozapraszać
Nick M.E.T
Też jestem skłonny pograć
jaki server ?
Witam, mógłbym z tobą zagrać (musi być steam?)
Oczywiście ,że nie
Dobra teraz najważniejsze.Adres do ts ptt-klan.pl i wybieramy stars wars albo 11 (public)
Server jeszcze nie wybrany jak komuś zależy na gry to jak stworzy konto to się pozapraszamy.
Do tego server red eclipse,republika.
Nick mementori w grze
Niech moc będzie z tobą