Cześć wszystkim ja jestem Rider
Gram aktualnie w grę MMORPG o nazwie Wurm Online i szukam ludzi do osady
Aktualnie jest nas 3 Quercuss , Biolkell (oraz ja)
Wurm online to niezależna produkcja która charakteryzuje się otwartością świata który można dowolnie modyfikować
W tej grze jest ponad 100 umiejętności które można rozwijać !
Sami możemy wybrać aspekt rozgrywki !
Wurm to gra wktórej możemy tworzyć prawie wszystko co było dostępne w średniowieczu.
A do grania w nią wystarczy komputer słaby komputer (tutaj najważniejsza jest by była dedykowana karta graficzna nie ważne jaka byle by miała z 128mb ram)
W tej grze nie jest najważniejsza grafika która urzeka gdy mamy dobry sprzęt lecz to że możemy stworzyć świat jaki byśmy chcieli
To coś typu minecrafta dla dorosłych (ja zacząłem grać w wieku 14 lat więc jestem wyjątekiem)
By coś zrobić musimy coś mieć przykładowo : żeby zrobić deskę potrzebujemy drewna które zdobywamy tnąc drzewo siekierą
a z kilkudziesięciu desek możemy stworzyć krzesło , znak , wózek , drewniane ściany domu
Normalnie co fantazja wymyśli możemy zrobić > tyle że na początku będziemy ograniczeni a potem będziemy mogli robić co sobie wymarzymy
Jeżeli to dla Ciebie za mało to są serwery PVP ale potrzeba z 10 ludzi by coś zdziałać
Dobra a tu odsyłam do poradnika który zrobił bakeruss :
No dobra zainteresowałem Cię grą ?
Jeżeli nie > to graj w wow , wota czy inne mało anbitne gry
Jeżeli tak > To zapraszam do mojej wioski:
Jeżeli zaczniesz grę to wybierz jako serwer startowy Exodus a potem napisz do mnie /tell riderpl cześć (czy co tam napiszesz) w czacie
i Cię dodam
Więcej info tutaj (nie podaje linka jako rekamę czy coś) :
http://www.wurmonline.pl/forum/index.php/topic,587.0.html
Do zobaczenia w wurmie jak ktoś w ogóle to przeczyta ?