Szukam Graczy Do WoW Na Molten WoW . Sargeras

Witam , mam dzisiaj chęć zagrać w WoW-a na dłuższą metę .
Chętni pisać na temacie , jakieś pytania także na temacie . Jeżeli chcecie zmienić realma to z chęcią zagram na innym.

nie polecam tobie/wam sargerasa, nawet teraz są kolejki i często czekalibyście zamiast grać; jedyną sensowną opcją jest neltharion (warsong to serwer tylko pvp, a frostwolfie jest za mały exp rate i przy takich bugach ciężko wbić 85);

już nie będę się zgłębiał w to dlaczego molten to kupa, p2w, a cata jest w cholerę nie dopracowane i jak priv to tylko do wotlk a jak nie to global ;)

milej gry

już lepiej idzo do ekipy która gra na serwerze sunwell jest tam już ok 10 osób a Molten to P2W gdzie nawet itemy możesz sobie kupić zastanów się jeszcze nad tym

już lepiej idzo do ekipy która gra na serwerze sunwell jest tam już ok 10 osób a Molten to P2W gdzie nawet itemy możesz sobie kupić zastanów się jeszcze nad tym

Skoro chce grać to niech gra.

Ty sam ostatnio cisnąłeś po ,,privach", oraz miałeś problem, iż nie będziesz tam grał.

A teraz proszę, wierny towarzysz Sunwella. Co mam do tego? Nic, tak samo jak Ty, do tego, gdzie ludzie winni grać. (;

nie polecam tobie/wam sargerasa, nawet teraz są kolejki i często czekalibyście zamiast grać; jedyną sensowną opcją jest neltharion (warsong to serwer tylko pvp, a frostwolfie jest za mały exp rate i przy takich bugach ciężko wbić 85);już nie będę się zgłębiał w to dlaczego molten to kupa, p2w, a cata jest w cholerę nie dopracowane i jak priv to tylko do wotlk a jak nie to global milej gry

Dlaczego mi Offtopujecie temat ? Mówiłem że Jeżeli sa ludzie chętni DO GRY albo mają PYTANIA , to niech piszą , a nie czy polecacie ten server. Ja mam już 4x 85 lvl to mi nie mówicie o tym że to jest P2W bo nie wydałem ani złotówki na ten server a PVP wygrywam .

Gracie moze na tym Sunwellu? czy jednak przestaliście? Jesli tak niech ktoś z was napisze mi nicki na pw :) Bede wdzieczna :)

Witam , mam dzisiaj chęć zagrać w WoW-a na dłuższą metę .
Chętni pisać na temacie , jakieś pytania także na temacie . Jeżeli chcecie zmienić realma to z chęcią zagram na innym.