Szukam graczy do wspólnej gry w League of legends

Witam tak jak w temacie poszukuje graczy do wspolnej gry w lol

linia bot (adc) mid

lvl: 30 silver 3

Nick: Darffest

staz: 2 lata z przerwami

serwer EU Północ/Wschód

korzystam z komunikatora raidcall id do serwera : 379581 (własny serwer)

Jestem nastawiony bardziej na gre 4fun ale tez mozna zebrac ekipe 5v5 i rankedy leciec

co do moich oczekiwan to:

- Mikrofon

- 18+

- jakas podstawowa wiedza o lolu

Cos o mnie : mam 20 lat jestem spokojnym otwartym człekiem gram zazwyczaj wieczorami jak mi czas pozwoli

Kontakt w grze lub tutaj to zalezy od was pozdrawiam !

Witam tak jak w temacie poszukuje graczy do wspolnej gry w lollinia bot (adc) midlvl: 30 silver 3Nick: Darffeststaz: 2 lata z przerwamiserwer EU Północ/Wschódkorzystam z komunikatora raidcall id do serwera : 379581 (własny serwer)Jestem nastawiony bardziej na gre 4fun ale tez mozna zebrac ekipe 5v5 i rankedy leciecco do moich oczekiwan to:- Mikrofon- 18+- jakas podstawowa wiedza o loluCos o mnie : mam 20 lat jestem spokojnym otwartym człekiem gram zazwyczaj wieczorami jak mi czas pozwoli Kontakt w grze lub tutaj to zalezy od was pozdrawiam !

ja gram tylko gdy moja jest w pracy, a ja nie jestem w pracy :D dodałem Cię do vip, mam 3 zmianową robotę więc pewnie w końcu się spotkamy :)

U mnie jest podobnie tylko ze moja jest w trakcie poszukiwan pracy :)

Witam tak jak w temacie poszukuje graczy do wspolnej gry w lol

linia bot (adc) mid

lvl: 30 silver 3

Nick: Darffest

staz: 2 lata z przerwami

serwer EU Północ/Wschód

korzystam z komunikatora raidcall id do serwera : 379581 (własny serwer)

Jestem nastawiony bardziej na gre 4fun ale tez mozna zebrac ekipe 5v5 i rankedy leciec

co do moich oczekiwan to:

- Mikrofon

- 18+

- jakas podstawowa wiedza o lolu

Cos o mnie : mam 20 lat jestem spokojnym otwartym człekiem gram zazwyczaj wieczorami jak mi czas pozwoli

Kontakt w grze lub tutaj to zalezy od was pozdrawiam !