Szukam graczy do wspólnej gry w wowa cata,mop:)

Witam chciałbym zebrać ekipe graczy aby razem zagrać na jakims sensownym servie interesują mnie raty x1-x10, jeśli chodzi o stronę którą będziemy grać to można się dogadać :) servery przeglądałem więc tak z cata "motlen" servery x3 x5 i x10 zawsze dużo ludzi jesli chodzi o "mop" to mam 2 propozycje "panda wow" ostry server dużo pvp x10 i "pandashan" posiada 4 servery 2 international x1 jak dobrze mówię i jeszcze 2 niewiem jaki rate. Jeśli są jakieś pytania odnosnie servera, klientów jak sciągnąć itp proszę pisać na priv postaram się we wszystkim pomóc. Zapraszam serdecznie :)

Chętnie zagram. Proponuje serwer MOP. Nie było w Cata niczego, czego w MOP nie zrobili lepiej. Grałem kiedyś trochę na Pandashan i nie było to zbyt miłe doświadczenie. Może teraz jest lepiej, nie wiem. O Panda WoW słyszę po raz pierwszy. Może warto tam spróbować.

"Panda wow" powiem tak x10 jest ok grałem chwile ale wydaje się naprawde ok chodz wiadomo jak to private jest donate, server jest stabilny a na "pandashan" no cóż dziwne lagi ;/ co do "panda wow" ludzi od 1500-3000 Rosyjski server, jeśli chcesz mogę podać linka.

Już mam. Mogę zacząć grać od jutra około 16.30/17. Trzeba tylko ustalić stronę konfliktu no i w miarę możliwości zebrać więcej ludzi :)

Proponuje Horde ale Przymierze też przeboleję :)

Ok super :), co do ludzi juz ogarniam 3 osoby mam nadzieję że jeszcze ktoś na forum się odezwie. Powiem tak jutro może być ciężko ze mną ale możliwe że będe koło godziny 20-21 a no oczywście dobrze by było jakiegoś ts/ventrilo używać aby się dogadać :D

Ok super , co do ludzi juz ogarniam 3 osoby mam nadzieję że jeszcze ktoś na forum się odezwie. Powiem tak jutro może być ciężko ze mną ale możliwe że będe koło godziny 20-21 a no oczywście dobrze by było jakiegoś ts/ventrilo używać aby się dogadać

a nie sory jutro będe miał czas :D

warn_ico.png
Warn za double post. - Might

Także jestem chętny. Trochę się przegrało w wowa :P

W Hordzie macie Polska Gildie. Ale na servie x100

x100 posysa... ni to fun, ni to kupa. Lepiej poexpić, nauczyć się grać daną klasą, bo zakladam, że niektórzy nie grali na pandach, albo nie grali na end game.

Ja chętnie zagram tylko powiedzcie mi czy klienta mogę pobrać przez Battle.net?,bo pierwszy raz będę grał na privie Mop'a.

Możesz ale nie musisz.

Tutaj masz pełny opis: http://forum.pandawow.ru/showthread.php?t=46675&langid=1

@Drakean teraz to mnie rozśmieszyłeś jeśli uważasz że na x10 się nauczy się ktoś grać ^^ zamiast wbić lvl w kilka godzin wbijesz 90 w jeden dzień. Sprawa następująca chyba nie sądzisz że tam działa coś poprawnie?. Oczywiście zgodzę się że porównując tego priva to Pandashana to jest różnica :)

Co do end Game na tym servie każdy gra PvP. Aby zakupić gear za pve chodzi się na PvP i wymienia go :)

Działają 2 raidy pierwsze z Pand i jeśli się nie mylę w obu nie działają dwa ostatnie bossy.

ja mogę pograć ale na jakimś stabilnym serwerze.. ale tylko i wyłącznie w hordzie ally jakoś nie trawie..

Witam chciałbym zebrać ekipe graczy aby razem zagrać na jakims sensownym servie interesują mnie raty x1-x10, jeśli chodzi o stronę którą będziemy grać to można się dogadać :) servery przeglądałem więc tak z cata "motlen" servery x3 x5 i x10 zawsze dużo ludzi jesli chodzi o "mop" to mam 2 propozycje "panda wow" ostry server dużo pvp x10 i "pandashan" posiada 4 servery 2 international x1 jak dobrze mówię i jeszcze 2 niewiem jaki rate. Jeśli są jakieś pytania odnosnie servera, klientów jak sciągnąć itp proszę pisać na priv postaram się we wszystkim pomóc. Zapraszam serdecznie :)