Szukam Graczy [Drużyna do Gier]

Witam,

Poszukuję Graczy, chcących do mnie dołączyć, i razem stworzyć ekipę do różnych gier. Jestem otwarty na propozycje, płeć i inne drobiazgi nie mają znaczania.

Sam jestem całkiem doświadczonym graczem w MOBA, oraz MMORPG lecz ostanio miałem przerwę, przez którą straciłem kontakt ze starą ekipą. Dlatego postanowiłem spróbować ponownie z nową.

Jedyne co wymagam :

- Wiek najlepiej powyżej 16 roku życia

- Kultury osobistej i szacunku dla innych

- Możliwość komunikacji za pomocą komunikatora głosowego

- Umiejętność współpracy drużynowej

Mile widziane również:

- Doświadczenie w grach typu: MOBA ; MMORPG ; MMOFPS ; via www.

- Umiejętność grania scenariuszy Roleplay

Zainteresowanych proszę o odpowiedź w tym temacie.

Na tym portalu ciezko znalezc ludzi do grania na dluzej. Ja sie pisze, ale bez roleplayu bo za stary jestem na takie zabawy. Wiecej info udziele na pw.

Ja rowniez sie pisze ^^ Smialo pisz na pw co i jak :D

Jakas konkretna gre przewidujesz czy jak?

Witam , pisz śmiało pw . Wszystkie wymagania spełniam więc napewno coś znajdziemy .

jak coś z chęcią dołączę do ekipy. Jak coś proszę o pw co i jak z chęcią w coś można pograć

A co ! Ja też bym był chętny. Oczywiście nie namawiam ale polecam Guild Wars 2 :D Ale cokolwiek ekipą będzie fun ! PW

Siemka, a może Final Fantasy XIV? Mamy małą ekipke zaczynającą przygodę z tym zacnym tytułem. Jak coś to pisz PW.

Mysle ze gra f2p wystarczy. Nie mam ochoty placic abonamentu za gre, bo juz place za neta i dekoder polsatu. Polece od siebie Dragon Nesta, Neverwintera i TESO. Z tym ze TESO b2p ale oplata jednorazowa i warta swojej ceny. Zai teresowani pisac na pw. Objasnie wszystko bo sprawa jest duzo glebsza niz myslicie ;)

ja mogę w SWTOR,PoE.TESO, moim zdaniem 3 bardzo dobre tytuły do wspólnego grania :)

Dragon Nest

Chętnie zagram w PoE . Jak coś pisać privy to sie dogadamy . Oczekuję kogoś powyżej 20 roku życia i komunikacji

Widzę, że trochę chętnych jest. Posiadam swój 25 slotowy serv TS3. Niech chętni utworzenia grupy napiszą mi na PW ja im wyślę adres TS'a i wieczorem ugadamy się ze wszystkimi szczegółami. Pozdrawiam.

nie ma to jak napisac temat i miec wywalone. ten portal nigdy sie nie zmieni i nigdy niepowstanie tutaj grupa ktora grala by w cos w skladzie jakim sie oglaszala i wiecej jak tydzien

To jak odezwie się ktoś na priv do PoE? Chętnie zagram

Tutaj jest kilku bywalców, którzy co tydzień zakładają nową ekipę w nowej grze, lub co najlepsze, zakładają klany w grach, które nawet jeszcze nie wyszły.

Jeżeli będziecie pogrywać w tytuły free to play bez pay 2 win to z chęcią dołączę.

Bardzo piękny i długi wątek tu był :D

Witam,

Poszukuję Graczy, chcących do mnie dołączyć, i razem stworzyć ekipę do różnych gier. Jestem otwarty na propozycje, płeć i inne drobiazgi nie mają znaczania.

Sam jestem całkiem doświadczonym graczem w MOBA, oraz MMORPG lecz ostanio miałem przerwę, przez którą straciłem kontakt ze starą ekipą. Dlatego postanowiłem spróbować ponownie z nową.

Jedyne co wymagam :

- Wiek najlepiej powyżej 16 roku życia

- Kultury osobistej i szacunku dla innych

- Możliwość komunikacji za pomocą komunikatora głosowego

- Umiejętność współpracy drużynowej

Mile widziane również:

- Doświadczenie w grach typu: MOBA ; MMORPG ; MMOFPS ; via www.

- Umiejętność grania scenariuszy Roleplay

Zainteresowanych proszę o odpowiedź w tym temacie.