Szukam graczy głównie do TERY, ale mogę iść do którejkolwiek gry którą wymienię

Tak jak w temacie, szukam osób do gry, ale szukam również samej gry. :P

Mam swoich faworytów którymi są: TERA (NA), Path of Exile, Firefall, Skyforge, ArcheAge (jeżeli ktoś pomoże mi z instalacją bo ostatnio kiedy próbowałem to mnie szlag strzelił po półtora godzinnych próbach...), ewentualnie Warframe.

W gry który wymieniłem jeszcze nie grałem bądź pograłem parę minut i zostawiłem je w czeluściach dysku D. :P Wyjątkiem jest właśnie Warframe... Grałem w niego dość długo i już nie podoba mi się tak jak kiedyś gdy jeszcze miałem klan dlatego też jest ostatecznością.

Jestem otwarty na propozycje grania w gry F2P i B2P, aczkolwiek bardziej te pierwsze przez to, że zwyczajnie nie mam ochoty na wydawanie kroci pieniędzy na grę która później mi nie przypadnie do gustu. Mam nadzieje, że znajdzie się ktoś z kim mógłbym pograć. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Ja mogę w TERA (NA), bo właśnie tam gram. Mam chyba dopiero 6 level.

Więc chodźcie do nas. Gra nas już 5.

Gramy na Highwatch PVE.

Skyforge, Firefall mogę zagrać :D

Może Guild Wars 2?

Jeżeli by Cię zainteresowało to sprawdź naszą gildię: Aiwe.eu

Rekrutacje prowadzimy na forum.

@up Guild Wars kiedyś grałem i niezbyt mi się spodobało.

@Ameh Jak chcesz to możemy pograć w Firefall'a. :P Jutro spróbuje pobrać znowu Skyforge'a, bo jak zwykle mam problemy z instalacją. .-.

Ja moge pograć w byle co :P Strasznie się nudze :D

W sumie tez bym w coś pograł, prócz mojego casualowego Vindictusa:)

@NamelessSeal

Uwierz mi na słowo że na Skyforge się zawiedziesz. Prócz znakomitej grafiki nic nie oferuje. Wiec co Skyforge oferuje? Instancje do znudzenia, bardzo monotonne instancje do znudzenia, bardzo powtarzalne i monotonne instancje do znudzenia ^^ Słaby balans postaci, tak przy okazji bo tylko warto grać cyromancerem. Wspominałem o braku handlu? Braku ekonomi? Ja na siłę wbiłem 30lv, rzygałem już, ale jakoś dobiłem. Hmm Firefall? Dawno nie grałem, niby jakiś patch wchodzi co grę przewróci o 360stopni. Ja się pisze :) W sumie na TERE też, ale to już muszę sciągać xD Daj znać na pw.

Ja już gram w Tere NA, dzisiaj rano zrobiłem sobie postać na serwerze PVP Mount Tyrannas (Gram Elfim Archerem 11 lvl :3)
Mój nick to Fibaldi :DD

W sumie tez bym w coś pograł, prócz mojego casualowego Vindictusa:)@NamelessSealUwierz mi na słowo że na Skyforge się zawiedziesz. Prócz znakomitej grafiki nic nie oferuje. Wiec co Skyforge oferuje? Instancje do znudzenia, bardzo monotonne instancje do znudzenia, bardzo powtarzalne i monotonne instancje do znudzenia ^^ Słaby balans postaci, tak przy okazji bo tylko warto grać cyromancerem. Wspominałem o braku handlu? Braku ekonomi? Ja na siłę wbiłem 30lv, rzygałem już, ale jakoś dobiłem. Hmm Firefall? Dawno nie grałem, niby jakiś patch wchodzi co grę przewróci o 360stopni. Ja się pisze W sumie na TERE też, ale to już muszę sciągać xD Daj znać na pw.

Ciekawe jak wbiłeś w Skyforge ten 30lv skoro tam nie ma systemu lvlingu, tylko tzw prestige points.( Ktoś tu chyba robi nas w bambuko?)

Może napiszę jakbym zdecydował się na coś, ale jak już to bardziej w stronę TERA online lub właśnie Skyforge.

Ciekawe jak wbiłeś w Skyforge ten 30lv skoro tam nie ma systemu lvlingu, tylko tzw prestige points.( Ktoś tu chyba robi nas w bambuko?)Może napiszę jakbym zdecydował się na coś, ale jak już to bardziej w stronę TERA online lub właśnie Skyforge.

Oj tam w bambuko, po prostu myślałem o innej grze, a pisałem w temacie o innej. Nigdy nie pisałeś pod wpływem alko?:) Mój błąd i przepraszam za głupotę.

W sumie tez bym w coś pograł, prócz mojego casualowego Vindictusa:) @NamelessSeal Uwierz mi na słowo że na Skyforge się zawiedziesz. Prócz znakomitej grafiki nic nie oferuje. Wiec co Skyforge oferuje? Instancje do znudzenia, bardzo monotonne instancje do znudzenia, bardzo powtarzalne i monotonne instancje do znudzenia ^^ Słaby balans postaci, tak przy okazji bo tylko warto grać cyromancerem. Wspominałem o braku handlu? Braku ekonomi? Ja na siłę wbiłem 30lv, rzygałem już, ale jakoś dobiłem. Hmm Firefall? Dawno nie grałem, niby jakiś patch wchodzi co grę przewróci o 360stopni. Ja się pisze W sumie na TERE też, ale to już muszę sciągać xD Daj znać na pw.

Lol jaki trol. Tego pana OP może już nie brać pod uwagę przy wyborze gry.

Jak wbiłeś 30lvl jak tam lvli nie ma. Do reszty się nie odniosę, bo jak nawet gry nie odpaliłeś tylko piszesz z tego co przeczytałeś to co Ty tam wiesz.

Także polecam Skyforge, aktualnie 9,6k Alchemik, w przyszłym resecie dobijam do warlocka. W razie czego mogę pomóc.

Pozdrawiam

Tak jak w temacie, szukam osób do gry, ale szukam również samej gry. :P

Mam swoich faworytów którymi są: TERA (NA), Path of Exile, Firefall, Skyforge, ArcheAge (jeżeli ktoś pomoże mi z instalacją bo ostatnio kiedy próbowałem to mnie szlag strzelił po półtora godzinnych próbach...), ewentualnie Warframe.

W gry który wymieniłem jeszcze nie grałem bądź pograłem parę minut i zostawiłem je w czeluściach dysku D. :P Wyjątkiem jest właśnie Warframe... Grałem w niego dość długo i już nie podoba mi się tak jak kiedyś gdy jeszcze miałem klan dlatego też jest ostatecznością.

Jestem otwarty na propozycje grania w gry F2P i B2P, aczkolwiek bardziej te pierwsze przez to, że zwyczajnie nie mam ochoty na wydawanie kroci pieniędzy na grę która później mi nie przypadnie do gustu. Mam nadzieje, że znajdzie się ktoś z kim mógłbym pograć. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)