Witam, wlasnie wrocilem do LoL'a po 2 letniej przerwie, niestety wczesniej gralem na EU West a wszyscy moi znajomi przeniesli sie na Nordic East wiec zaczynam grac na nowym koncie, poszukuje ludzi do wspolnej gry na normalach
Posiadam TS3
Nick w grze: dOc GNLS
Szukam graczy LoL - EU NE
Siema, rowniez jestem w podobnej sytuacji, nie gralme z 2 lata i wczesniej mialem konto na euw, teraz uzywam znajomego (30 lvl ) ale pykam normale. Dodam Ciebie w grze jak wroce z roboty : ElRuchando (niestety nie ja wybieralem nick :/)
Spoko, zapomnialem dodac ze gram raczej poznym wieczorem po 23 lub rano od 10-13
Ja również szukam ludzi do gry. Wysłałem do was zaproszenia (nick: MistrzGolara).
Można pograć:)
Nick : Haravandel
zapraszam
Jeśli szukacie graczy Lola zapraszam na team speak invicta-gaming.com co wieczór parę osób gra, a z dnia na dzień ich przybywa kanały do Lola są pod tymi z rainbow six division diablo i overwatch. Tworzymy dosyć spora społeczność która będzie jedną z większych w Polsce jeśli chodzi o Lola dlatego każdego chętnego zapraszamy do siebie
Witam, wlasnie wrocilem do LoL'a po 2 letniej przerwie, niestety wczesniej gralem na EU West a wszyscy moi znajomi przeniesli sie na Nordic East wiec zaczynam grac na nowym koncie, poszukuje ludzi do wspolnej gry na normalach
Posiadam TS3
Nick w grze: dOc GNLS