Szukam graczy metin2.pl

Witam,

Tak jak w temacie dawno nie grałem w tą grę i chciałbym do nie wrócić po dużej przerwie ponad 6 lat. Mam duży sentyment do tej gry(zarwana nie jedna nocka, spalone tysiące rzeczy u kowala :-D). Szukam ludzi, którzy chcieli by pograć (ja zazczynam od 0). Serwer, żeby jak najwięcej ludzi grało

Czego oczekuje :

-ts lub jakiś inny komunikator

-jak najwięcej ludzi, żeby się zgłosiło :-D

-wiek najlepiej 18+

-luźne granie

Witaj!

Moze zagrasz z nasza ekipa na World of Metin 2? Serwer przypomina Metina2 PL, lecz jest bez p2w i jest bogatszy w lepsze tekstury gry. Zainteresowany? Pisz na pw.

Ja chętnie zagram na jakimś nowym serwerze metina czy coś. Piszcie pw lub gg. Pozdro przyjaciele :))

duża jest populacja na tym metin2.sg ??

duża jest populacja na tym metin2.sg ??

Nie miałem level capa, ale mało jest nowych graczy, grałem kiedyś Surą 50+ w niebieskim królestwie to do PT zawsze kogoś się znalazło. W czerwonym świeci chyba pustkami, ale ja to preferuje. Tzn. na low levelach.

Forum też jest aktywne, jak i administracja, także jak najbardziej opłaca się zagrać

Taka populacja, bo botów praktycznie nie ma.

Tak jak kolega wyżej pisał, gramy teraz na WoMie.

Ja tam nie wiem dostalem zapro do jakiegos discorda z ktorego nie wiem jak korzystac bo nigdy nie uzywalem to nawet odpowiedzi nie dostalem co i jak.

Ja tam nie wiem dostalem zapro do jakiegos discorda z ktorego nie wiem jak korzystac bo nigdy nie uzywalem to nawet odpowiedzi nie dostalem co i jak.

Program banalny jak budowa cepa. Lepszy i bardziej funkcjonalny niz ts3. Wbiaj na czat glosowy i pytaj. Wszytsko oisane w j.polskim.

Witam,

Tak jak w temacie dawno nie grałem w tą grę i chciałbym do nie wrócić po dużej przerwie ponad 6 lat. Mam duży sentyment do tej gry(zarwana nie jedna nocka, spalone tysiące rzeczy u kowala :-D). Szukam ludzi, którzy chcieli by pograć (ja zazczynam od 0). Serwer, żeby jak najwięcej ludzi grało

Czego oczekuje :

-ts lub jakiś inny komunikator

-jak najwięcej ludzi, żeby się zgłosiło :-D

-wiek najlepiej 18+

-luźne granie