Tak jak w temacie szukam graczy na ten serwer Mam 14 lvl palla i dopiero co zacząłem niedługo mam zamiar kupić pacc'a. Pisać jeśli ktoś jest zainteresowany wspólnym graniem
Szukam graczy na serwer Guardia
2x expa na aurorze nie ma od ładnych paru lat.
Powiem Ci szczerzę, ja od jakiegoś czasu pogrywam na Xylanie, ale z dniem dzisiejszym skończyłem karierę na rl tibii. Bot botem bota pogania i taka jest prawda, i raczej nic się nie zmieni, więc jeśli nie chcesz się za przeproszeniem wk*rwiać jak ja, to polecam jakiegoś porządnego ots. Na prawdę, ludzie, RL TIBIA się skończyła.
2x expa na aurorze nie ma od ładnych paru lat.
Kurde szczerze powiedziawszy nie zauważyłem, mam jeszcze postać na Guardii i tam teraz zamierzam grać, dzięki że mi teraz powiedziałeś nie zmarnowałem jeszcze tyle czasu
Powiem Ci szczerzę, ja od jakiegoś czasu pogrywam na Xylanie, ale z dniem dzisiejszym skończyłem karierę na rl tibii. Bot botem bota pogania i taka jest prawda, i raczej nic się nie zmieni, więc jeśli nie chcesz się za przeproszeniem wk*rwiać jak ja, to polecam jakiegoś porządnego ots. Na prawdę, ludzie, RL TIBIA się skończyła.
Nie spotkałem ani jednego bota, na pvp severze jest ich praktycznie zero. Często banuja widać to nawet po tym jak mało online jest ostatnio na tibii
.
Sorry coś mi się zrypało i double poszedł
Kurde szczerze powiedziawszy nie zauważyłem, mam jeszcze postać na Guardii i tam teraz zamierzam grać, dzięki że mi teraz powiedziałeś nie zmarnowałem jeszcze tyle czasu Nie spotkałem ani jednego bota, na pvp severze jest ich praktycznie zero. Często banuja widać to nawet po tym jak mało online jest ostatnio na tibii
Mając 14 lvl to dziwne jakbyś zauważył jakiegoś bota. Sam aktualnie gram na Morcie czyli Retro Pvp co za tym idzie jest to bardziej hardkorowy serwer. Nawet tam gdzie łatwo wbić skulla, a po zabiciu dużo się traci, boty praktycznie zajmują KAŻDE rozsądne miejsce. Na morcie mam teraz 190 ms, 150 ek i 100 rp, wszystkimi tymi postaciami zwiedziłem właściwie każde expowisko do 250 poziomu i jeszcze nigdy się nie spotkałem, żeby nie było bota. Nie ważne czy jest to EK czy jakiś mag, skrypty są już na takim poziomie, że bot potrafi wyciągnąć porównywalny exp co ty ręcznie wyciągniesz.
Chociaż z drugiej strony z tego co znajomi mówili to na mniej zaludnionych światach idzie w spokoju grać więc teraz możecie wybierać czy wolicie rywalizacje, wtedy wybór to Morta, a w innym wypadku reszta światów.
Jak będzie aktualizacja na Tibia 11 to przez jakiś czas będzie spokój, a ilość botów na pewno duzo sie zmniejszy bo juz nikt na słabym kompie nie postawi bota bo zwiększą się znacznie wymagania gry
Teraz na guardii jest 2x weekend ponieważ były jakieś lagi, kupiłem właśnie pacca, przyjemnie się gra. Wciąż nie spotkałem bota a niedługo wersja 11.0 więc jeszcze będzie ich mniej
Tak jak w temacie szukam graczy na ten serwer Mam 14 lvl palla i dopiero co zacząłem niedługo mam zamiar kupić pacc'a. Pisać jeśli ktoś jest zainteresowany wspólnym graniem