Witam, od dluzszego czasu przymierzam sie do zagrania na jakims prywatnym serwerze z dodatkiem MoP, ale nie moge jakos znalezc szerszego polskiego community na danym serwerze. Slyszalem tylko pogloski ze pandashan jako tako stoi na poziomie, bo np. ruski serwer panda wow to tylko pvp, a ja jestem bardziej nastawiony na jakies mini-pve (bo nie ma co sie oszukiwac, jak dzialaja 2 raidy 10man na krzyz i kilka instancji to nie mozna mowic o PVE w pelnej okazalosci), a nie tylko pvp na arenkach. Takze szukam osob chetnych do zagrania na serwerze PANDASHAN-WOW ( http://pandashan.com/us/index ), jakby zebrala sie wieksza grupka to zawsze mozna gildie stworzyc, ja osobiscie bede pobieral MoPa (patch 5.4) na dniach i zaczne grac w okolicach soboty (12.04.2014), jakiegos TS3 wykombinuje czy Ventrilo 2.1.4 i zawsze bedzie mozna utrzymac kontakt glosowy. Jezeli ktos ma jakiekolwiek informacje na temat serwera pandashan to prosze o ich udzielenie w tym temacie, poniewaz aktualnie moja wiedza konczy sie na numerku patcha do tego serwera
Serwer podam pewnie w okolicach piatku/soboty rano, takze zapraszam chetnych, nowych czy starych graczy, stworzmy cos nowego na PANDASHANIE!