Szukam graczy na serwer Pandashan INTERNATIONAL(mist of pandaria)

Witam, od dluzszego czasu przymierzam sie do zagrania na jakims prywatnym serwerze z dodatkiem MoP, ale nie moge jakos znalezc szerszego polskiego community na danym serwerze. Slyszalem tylko pogloski ze pandashan jako tako stoi na poziomie, bo np. ruski serwer panda wow to tylko pvp, a ja jestem bardziej nastawiony na jakies mini-pve (bo nie ma co sie oszukiwac, jak dzialaja 2 raidy 10man na krzyz i kilka instancji to nie mozna mowic o PVE w pelnej okazalosci), a nie tylko pvp na arenkach. Takze szukam osob chetnych do zagrania na serwerze PANDASHAN-WOW ( http://pandashan.com/us/index ), jakby zebrala sie wieksza grupka to zawsze mozna gildie stworzyc, ja osobiscie bede pobieral MoPa (patch 5.4) na dniach i zaczne grac w okolicach soboty (12.04.2014), jakiegos TS3 wykombinuje czy Ventrilo 2.1.4 i zawsze bedzie mozna utrzymac kontakt glosowy. Jezeli ktos ma jakiekolwiek informacje na temat serwera pandashan to prosze o ich udzielenie w tym temacie, poniewaz aktualnie moja wiedza konczy sie na numerku patcha do tego serwera :P

Serwer podam pewnie w okolicach piatku/soboty rano, takze zapraszam chetnych, nowych czy starych graczy, stworzmy cos nowego na PANDASHANIE! :D

Kurcze froggen powiem ci szczerze pandashan wypada mizernie przy panda-wow. No ale jest tak jak mówisz tam jest tylko PVP (dowiedziałem się jak już wbiłem 90-tke ;p). Zapodaj nick i frakcje może się przekonam od nowa.

Zamierza ktoś z Was grać na tym serwie co podał Yalith, panda-wow bo jeśli tak to można się zgadać i zrobić jakaś grupkę ;)

Nie nie, ruski odpada, mam dosc cyrylicy juz od archeage. Tylko serwery gdzie glownym jezykiem jest angielski. Yanith nick i frakcje podam jutro bo musze poczytac gdzie co i jak najbardziej jest rozwiniete ale to bedzie wybor miedzy Taran'zhu a Elegon.

W razie kolejnych pytan, ten temat jest tylko o PANDASHANIE, ruskie bazgroly odpadaja, bo nie mam do tego nerwow :D

Gram od niedawna na globie mopa i powiem wam tak szkoda czasu na priva ogromna ilosc contentu nie dziala i tyle .

rozwiniete ale to bedzie wybor miedzy Taran'zhu a Elegon.

Polecam TZ, jest tam już teraz przynajmniej 2 gildie, które grają tylko PVE i mają dobrych graczy, obie gildie to inter, główny język to angielski. Na Elegon grają gracze znacznie bardziej skupieni na PVP, jest tam znacznie więcej ogarniętych osób i znacznie lepiej wygląda poziom PVP.

Na pewno nie będziesz mieć tyle osób aby sobie rajdować we własnej gildii, dlatego polecam TZ i gildie np Warborn. Jest to zdecydowanie najlepsza gildia PVE na pandashanie.

Przy okazji dodam, że Pandashan ma wielki minus w postaci latynosów. To bydło nie zna angielskiego, nie ogarnia taktyk kompletne zero. Mimo, że mają własny realm HS to jest ich na TZ niestety cała masa.

Jak zagrać na tym Pandashanie? Co trzeba pobrać itp. bo w sumie mógłbym z Wami trochę pograć.

http://pandashan.com/us/nousrejoindre - wchodzisz tutaj, sciagasz pandashan launcher i pobiera Ci sie samo, dodatkowe rzeczy masz opisane w linku.

Grałem na Elegon 89 tauren monk, są tam jakieś 2 lub 3 polskie gildie, wiem bo w jednej byłem. Dużo zbugowanego contentu, dużooo questów i raidów nie działa, ale serwer nie jest wcale taki zły, community stoi na całkiem niezłym poziomie.

Jeszcze pytanie mam, patrzac na to ze jest tutaj kilka osob, ktore mialy stycznosc z pandashanem, wiecie moze jaka jest srednia ilosc osob online na serwerach international? Pytam o obydwa bo w sumie maja taka sama liczbe z tego co widac na wykresach na stronie. Ja bede osobiscie bardziej nastawial sie na Elegon raczej, poniewaz jak wyzej ktos wspomnial jest tam po prostu jakis poziom ogolny. :)

Jeszcze pytanie mam, patrzac na to ze jest tutaj kilka osob, ktore mialy stycznosc z pandashanem, wiecie moze jaka jest srednia ilosc osob online na serwerach international? Pytam o obydwa bo w sumie maja taka sama liczbe z tego co widac na wykresach na stronie. Ja bede osobiscie bardziej nastawial sie na Elegon raczej, poniewaz jak wyzej ktos wspomnial jest tam po prostu jakis poziom ogolny.

Witam widzę że jest tu ktoś chętny do gry w wowa, jakie raty cię interesują? a i kiedy zaczynasz grać? a i chciałem dodać że panda wow x10 jest całkiem ok, grałem przez chwile.

Jak gracie na pandashy to dajcie znac z checia pomoge ;) Preist 86 pal 80+ kilka postaci low lvl, monk 76 czy jakos tak :P i full eq heibloom to moge od nowa zaczac. Ludzie sa spoko da sie grac, dungeony dzialaja skille tez, tylko battle petsy nie dzialaja. Pandaria da sie przezyc xD Moge wam pokazac gdzie tam latwo farmic gold itd

Wydaję mi się że chętnie do was dołączę. Ostrzegam : Jestem baaardzo zielony. ;)

Na jakim serwerze gracie? Oraz po której stronie.

horda, international przynajmniej ja.... elagon, jak cos daj znac jak chcesz grac to pomoge ;)

horda, international przynajmniej ja.... elagon, jak cos daj znac jak chcesz grac to pomoge

Ludziska ten pandashan to o kant "rury". Poleciałem na monster-wow wszystko ładnie. Działanie instancji jest na takim poziomie ze pandashan może sobie co najwyżej pomarzyć. Chociaż populacja jest mniejsza ~1200.

Jest też również Ruski serwer PandaWoW.

Ludziska ten pandashan to o kant "rury". Poleciałem na monster-wow wszystko ładnie. Działanie instancji jest na takim poziomie ze pandashan może sobie co najwyżej pomarzyć. Chociaż populacja jest mniejsza ~1200.

Zaraz sprawdzimy ten serwer. Jesli okaże się być lepszym, to zostanę :)

wybaczcie offtopic ale ludzie, póki co mamy dobrze działające privy do WotLK'a włącznie - sunwell jest świetnym przykładem choć na pewno są inne dobre serwery, cata jest BARDZO ZBUGGOWANE - grałem na globie za czasów 4.3 (ostatni patch cata) a teraz nudów (w oczekiwaniu na draenorki), pogrywam atlantissie/moltenie/circlewow i gwarantuje że, wiele aż zbyt wiele rzeczy albo nie działa albo nie są takie jak powinny, wszystkie te privy mają długą drogę przed sobą (1,5-2 lata) by gra tam była komfortowa; a wy już chcecie grać na pandarii IMO szkoda czasu i nerwów na tą chwilę, może za 3 lata... albo kupcie sobie za 25zł (była ostatnio, zresztą chyba nadal jest promocja w pewnym sklepie internetowym) battlechesta w nim macie grę do 20lvl za darmo a potem 37dni czasu gry to powinno wystarczyć do zaspokojenia ciekawości/hype - swoją drogą teraz jest świetny moment na start

Witam, od dluzszego czasu przymierzam sie do zagrania na jakims prywatnym serwerze z dodatkiem MoP, ale nie moge jakos znalezc szerszego polskiego community na danym serwerze. Slyszalem tylko pogloski ze pandashan jako tako stoi na poziomie, bo np. ruski serwer panda wow to tylko pvp, a ja jestem bardziej nastawiony na jakies mini-pve (bo nie ma co sie oszukiwac, jak dzialaja 2 raidy 10man na krzyz i kilka instancji to nie mozna mowic o PVE w pelnej okazalosci), a nie tylko pvp na arenkach. Takze szukam osob chetnych do zagrania na serwerze PANDASHAN-WOW ( http://pandashan.com/us/index ), jakby zebrala sie wieksza grupka to zawsze mozna gildie stworzyc, ja osobiscie bede pobieral MoPa (patch 5.4) na dniach i zaczne grac w okolicach soboty (12.04.2014), jakiegos TS3 wykombinuje czy Ventrilo 2.1.4 i zawsze bedzie mozna utrzymac kontakt glosowy. Jezeli ktos ma jakiekolwiek informacje na temat serwera pandashan to prosze o ich udzielenie w tym temacie, poniewaz aktualnie moja wiedza konczy sie na numerku patcha do tego serwera :P

Serwer podam pewnie w okolicach piatku/soboty rano, takze zapraszam chetnych, nowych czy starych graczy, stworzmy cos nowego na PANDASHANIE! :D